Proraso

Jonas Primdahl
Proraso er et nostalgisk og lækkert italiensk mærke der blev grundlagt i 1908, siden da har de lavet klassiske barberingsprodukter med fokus på høj kvalitet og sunde ingredienser.

Proraso er et fortrukket brand blandt mange barbershops. Skægplejeprodukterne er yderst luksuriøse til en meget rimelig pris. Duften er helt speciel og forbindes ofte med oldschool wetshaving.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Italienske barberingsprodukter til stilbevidste mænd fra Proraso

Proraso blev grundlagt tilbage i 1908, da Ludovico Martelli ville sætte sit præg på naturlige skægpleje produkter - siden da har Proraso været en stor del af branchen og været med til at starte nye trends gennem 3 generationer. Deres fokus har været på kvalitets produkter der er fremstillet af naturlige ingredienser.

Proraso plejer dit skæg som det fortjener, så du stolt kan vise det frem. De har opdelt hele deres produktsortiment i 4 forskellige typer, der hver især henvender sig til en bestemt skæg- samt hudtype.

Så hvis du har ledt efter barberingsprodukter der passer præcist til dit skæg, skal du ikke lede længere - Proraso har lige det du leder efter! Der er alt hvad du har brug for, når du skal passe og pleje dit lækre skæg - herunder har de skægolie, skægsæbe, barbercreme, shavette og barberkost.

Skægplejeprodukter til den målbevidste mand

Dit skæg udstråler din signatur, hvorfor så ikke pleje det, så du viser dig frem som den målbevidste mand du er. Om det er et fuldskæg du har eller bare et veltrimmet skæg du går rundt med, så er det yderst vigtigt du vedligeholder det.

Hvad skal der så til tænker du? Svaret får du her!
Hvis du drømmer om et velholdt og soigneret skæg, så skal du prøve skægpleje fra Proraso. Produkterne er kun fremstillet af naturlige ingredienser, som er rig på vitaminer så dit skæg holder sig sundt og rent.

Barberingsprodukterne fra Proraso er opdelt i 4 forskellige typer, hvor hver især passer til en bestemt skægtype. Produkterne indeholder bl.a. Eukalyptus olie, sheasmør og aloe vera.

Men hvad betyder det for mit skæg?
 • Eukalyptus olie er med til at styrke dit skæg, samt tilføre en frisk duft
 • Sheasmør indeholder både A- og E-vitamin, som godt for skægvæksten og huden.
 • Aloe vera styrker skægget samtidig passer det også på din hud under skægget, det er især godt mod kløe og irritationer.


Den perfekte barbering med Proraso

 1. Forbered din hud og skæg på barbering med preshave
 2. Det er altid en god idé at fugtiggøre din hud, det gør din hud mere modtagelig overfor Proraso preshave creme, som er et rigtig godt produkt, hvis du døjer meget med skægpest, irriteret hud eller bare ofte bliver rød hud efter barbering.

  Preshaven massérs blidt i cirkulære bevægelser ind i skægget. Lad preshaven sidde i 2 - 3 minutter før du fugtiggøre dit skæg.

 3. Barbercreme eller skum?
 4. Proraso har både barbercreme og skum af høj kvalitet, dine præferencer kan derfor tilpasses som du ønsker.

  Brug gerne barberkost og barbercreme. Med barberkosten har du mulighed for at få en bedre opskumning af din creme - barberkosten skal fugtes med vand, så cremen bliver mere fyldig.
  Barbercreme er rigtig god for din hud, da den går ind og løfter dine skægstubbe, hvilket gør selve barberingen mere komfortabel. Cremen er også med til at tilføre fugt til din hud efter barberingen.

  Hvis du derimod foretrækker den mere simple barberings metode, så har Proraso en knaldgod barberingsskum. Du tilfører blot din foretrukne mængde i din håndoverflade og blander det indtil det skummer op. Du fordeler det derefter ud, til du har dækket det sted du ønsker barbering.

 5. Barberingsklar
 6. Det er vigtigt du altid kører barberbladet mod hårenes retning og samtidig trækker huden ud. Med denne metode mindsker du risikoen for at skære dig selv.
  Når barberingen spiller skal du afsluttende vis rengøre din hud med varmt vand, bagefter giver du efter med koldt vand.

 7. Aftershave
 8. Når du er helt færdig med din barbering er det en god idé at bruge en god aftershave, da den har kølende og lindrende effekt på din hud. Den renser dine åbne porrer og er samtidig med til at mindske skægpest.

  Opgrader dine barberingsritualer

  Proraso giver dig lige det du skal bruge for, at kunne opgradere dine barberingsritualer uden at skulle betale en formue for det. Proraso tilbyder et bredt sortiment inden for skægpleje og barbering.

  Alle produkterne fra Proraso er spækfyldt med naturlige ingredienser, som passer og plejer din hud og dit skæg. Deres sortiment er opdelt i kategorier der har hver sin farve, som passer enten til en bestemt skægtype eller hudtype.
  Så hvis du har tør hud eller tyndt skæg, så tøv ej en kende, Proraso klarer ærterne for dig.
  Jonas Primdahl
  Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
  Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.