Raw Naturals

Jonas Primdahl
Med den helt nye produkt serie til mænd fra Raw Naturals, er der helt sikkert noget til enhver smag.
Brandets identitet er baseret på lokal produktion og miljøbevidsthed

Raw Naturals fokusere på at lave produkter tilpasset til mænd med naturlige ingredienser.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Raw Naturals

Raw Naturals er en ener i sin branche. Vi her på Made4men mener ikke at der er særlige mange i markedet som kan matche designet eller produkterne fra den nye serie Raw Naturals.

Serien er blevet skabt af en flok svenske mænd, som mente at hud produkter til mænd ikke behøver at være kedelig i designet - Og det må man sige de er sluppet godt fra.

Produkterne er blevet skabt af det anerkendte svenske firma Recipe For Men.

Recipe For Men har et bestemt formål med deres produkter, og dette er at skabe hudpleje til den Skandinaviske mand, som har en ru og hård hud, pga. af det Skandinaviske vejr.
Derfor er Raw Naturals skabt med ingredienser der hjælper dig med at pleje huden og sørger for at din hud altid ser frisk og behaglig ud.

Raw Naturals Design

Raw Naturals er som sagt et design der taler helt for sig selv. Produkterne er i et flot design og i materialer som falder lige i smagen.

De matte guldfinisher giver produkterne det eksklusive look som de fleste af os mænd godt kan lide at have. Dertil har de peppet designet op med højglans på resten af produkterne. Dette gør dem i øjenfaldene, og man er ikke i tvivl om at Recipe For Men der er producenten bag dem, har tænkt rigtig meget over hvad produkterne skal udstråle.

Raw Naturals's design er noget af det fedeste der har været på markedet i lang tid. Deres mørke nuancer blandet med guld, skiller designet helt ud fra de mange andre forskellige plejeprodukter på markedet.

Raw Naturals Brewing Company

Som sagt taler designet for sig selv, men hvad er tanken bag Raw Naturals egentligt?

Hele produktserien gennemsyres af en tydelig naturlig profil som Raw Naturals produkterne gerne vil have.

Dette gælder alle processer i produktionen af deres produkter, til formulering af produkttekster og de fantastiske, nøje udvalgte, nøgle ingredienser Nogle af Raw Naturals produkter ligger bl.a vægt på at forkæle mænd med skæg.

Her tilbyder de alt fra skæg oile, skægshampoo og balsam som kan pleje enhver mands skæg
En af de helt store vindere kunne være Raw Naturals, Raw Storm Proof Beard Balm som er en balsam der går skægget blødt og fyldigt.

Design

Raw Naturals's design er noget af det fedeste der har været på markedet i lang tid. Med deres mørke nuancer blandet med guld,
skiller designet helt klar ud fra de mange andre forskellige produkter på markedet.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.