Recipe for men

Jonas Primdahl
Recipe er et svensk mærke, der opstod fordi de ønskede at finde produkter der passede til det nordiske klima. I norden er klimaet meget stressende for håret og huden. Den tørre, kolde og kølige luft i vintermånederne, kan være meget hård i mod din hud.

Læs mere her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hudpleje der virker

Recipe er uden tvivl et rigtig godt valg for mænd, der er bosat i norden. Det er det fordi at produkterne er lavet udfra det nordiske klima. I det tørre og meget kolde klima, bliver vores hud ru og kedelig, og det er netop det Recipe kæmper for at modvirke.

Recipe udvikler alt ligefra deodoranter, concealers. skægolier og ansigtcremer. Fælles for disse produkter er at de alle er udviklet i henhold til fugte din hud. Det er ihvertfald det vores hud af mest brug for i løbet af vinteren. Recipe er perfekt til manden som ønsker at have et produkt, uden at det bliver alt for kompliceret. Med et Recipe produkt får du et produkt som tager afsæt i en enkelhed, og holder hvad den lover.

Det er yderst vigtigt at passe på din hud, og finde produkter der fugter din hud i dybden. En del produkter der er på markedet i dag, som egentlig skulle fugte din hud, udtørrer faktisk huden istedet for grundet dens høje indhold af alkohol. Recipe bruger udelukkende milde ingredienser i sine produkter, så din hud ikke tager skade, og du får det bedste resultat.

Alt fra plejeprodukter til skægolier

Recipe har et stort udvalg af plejeprodukter, det er alt ligefra hudpleje til skægolier. Til dem med skæg tilbyder Recipe også et flot sortiment af dejlige cremer til barbering, shaving gel, aftershave, rens, så du kan få det sunde skæg du altid har ønsket. Derudover er alle produkter oliefri, hvilket betyder at din hud hurtigere absorbere næring, og derefter får du en blødere og sundere hud.

Recipe for mænd er det perfekte til manden der ønsker at være aktiv udendørs, men samtidig passe sin daglige hudplejerutine, så din hud kan blive genfugtet. I vores Recipe sortiment finder du alt ligefra deodoranter til creme til under øjnene, barbecreme og shower gel m.m. Tag et kig og find de produkter der interesserer dig!

Gode guides til din hud
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.