Remington

Jonas Primdahl
Vil du også gerne have styr på frisuren, have et flot skæg eller er du træt af kraftig behåring? Så er Remington helt sikkert et mærke for dig. Her hos Made4men har vi et kæmpe udvalg af alle deres produkter. Du kan få næsten alt til alle former for hårstyling eller hårfjerning. Hos Remington får du nogle super gode produkter af høj kvalitet og til virkelig fornuftige priser.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hvem er Remington?

Remington sælger næsten alt inden for hårfjerning og hårstyling, og de gør alt for, at du kan for gode produkter til fornuftige priser. Remington er ejet af den store koncern Spectrum, der har over et århundreds erfaring med at drive forretning. Grundet Spectrums størrelse er Remington repræsenteret over hele verden og kendt for deres kvalitet og gode priser.

Vi er stolte af, at have Remington i vores sortiment her hos made4men, og vi viser med stolthed frem, alle de produkter vi har fra Remington.

Næsehårstrimmer

Om du vil det eller ej, så kommer det til at ske før eller siden. Der er næsten ikke noget mere u charmerende, en lange usle hår der stikker ud af næsen. Det er en sikker dræber på enhver første date. Så hvorfor ikke bare være på den sikre side, Remington NE3750 Næsehårstrimmer klare arbejdet til UG.

Hvis du er i tvivl om, hvilken næsehårstrimmer du skal vælge, så læs mere her.

Skægtrimmer

Skæg er blevet moderne, og det er helt okay, at have mange forskellige typer skæg. Du fuldstændigt selv hvad du gerne vil udstråle, om du er den vilde, lidt mere kontrollerede, den sexede eller din helt egen type. Så er der stadig brug for en trimmer til skægget engang i mellem alt efter hvilken type du er.

Her kommer Remington ind i billedet, da de tilbyder et hav af forskellige skægtrimmerer, som hver især er designet til forskellige behov. Hvis du er typen der gerne vil have pæne skægstubbe, så er Remington MB4110 Skægtrimmer klart at anbefale.

Barbermaskiner

Du kan allerhelst være helt glat, eller også er din kæreste ikke så glad for skægstubbe. Så skal du have en helt almindelig barbermaskine, der fjerner alt dit skæg. Vi har et bredt udvalg af Remingtons forskellige barbermaskiner, som alle har forskelligt design og funktioner der passer perfekt til dit behov.

Hårtrimmere

Er du nybegynder eller øvet med en trimmer? Har du kort eller langt hår? Så har vi hos made4men et stort udvalg af hårtrimmere med mange forskellige funktioner og i forskelligt design. Der er garanteret noget som falder i din smag. Hvis du er i tvivl om hvilken hårtrimmer, som vil passe til dit behov, så se vores test her.

Det er okay at være feminin

Vi kan ligeså godt se det i øjnene, vi lever i en metroseksuel verden, hvor det er helt okay for mænd at være lidt feminine. Mænd der glatter eller fladere hår er slet ikke unaturligt, og det er også derfor vi tilbyder et så bredt udvalg af hårstylings produkter fra Remington. Vi ved hvor almindeligt det er blevet for mænd, så selvfølgelig skal man også kunne købe det på made4men.

Få styr på dit hår

 • 7-Grooming fejl mænd typisk laver...

  Hårtørring er noget vi mænd burde gøre noget oftere. Det er super sundt for håret at blive blæst igennem engang i mellem og det kan hjælpe at rense hovedbunden for alverdens skidt. Hvis du er typen, der går meget med kasket, er det ekstra vigtigt, at du husker at tørre dit hår ordenligt. Hvis du har vådt hår under kasketten er din chance for at ødelægge håret meget højere end normalt, da det er her vores hår er mest sårbart. Samtidigt er der også større chance, for at få skæl problemer.

  Så hvis du gerne vil have sundt hår og undgå skæl, så tør dit hår ordenligt. Vi har mange forskellige hårtørrer fra Remington, med mange forskellige specifikationer til forskellige typer hår. Vores Remington AC5911Pro Ionic Hårtørrer, er en super hårtørrer der til dagligt bruges af både frisører og stylister.

  Hårfjerning

  Nu til den allermest feminine ting af dem alle, hårfjernings produkter! Vi kan lige så godt være ærlige som mænd, det mandlig barberingsudstyr er ikke beregnet til at du skal være 100% glat barberet. Selvom skraberen gør arbejdet nogenlunde, så er det ikke længerevarende.

  Her er kvinders udstyr bare meget bedre, og specielt til intim barbering. Vi har hos made4men.dk flere af Remingtons hårfjernings produkter til kvinder. Så nu kan du trygt bestille kvindeudstyr, da du garanteret ikke er den eneste mand, som gerne vil være helt glat.

  Det er kendt fra bodybuilding, at mændene barbere deres hår af over hele kroppen, da det får ens muskler til at fremstå meget skarpere. Man må da sige, at de stadig formår at fremstå maskuline, selvom de barbere hele kroppen.

  Hvis du er interesseret i vide mere om hårfjerningsprodukter, eller få et par tips og tricks med på vejen, kan du læse mere her.
  Jonas Primdahl
  Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
  Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.