Hårfjerning

Jonas Primdahl
Går du og drømmer om at få fjernet uønsket hår nogle steder? Så er der en nem og ubesværlig måde at få det gjort på lige her, slip for barbering, trimning eller voksbehandling og brug i stedet lysteknologi.

Nedenfor er der et udvalgt af hårfjernere fra Remington!

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Bliv fri for uønsket hårvækst

Remington har udviklet et hårfjerningssystem, i-LIGHT, der anvender Intense Pulsed Light til en smertefri og hurtig selvbehandling hvor du har lyst.

Glem voksbehandlinger og skrabere, se i stedet resultater efter 3 behandlinger med en hårfjerner fra Remington. Kan bruges smertefrit til hårfjerning på både krop og ansigt.

Produkterne er så simple og effektive at bruge, at du kan spare dig for turene til hårfjerningsklinikkerne.

Anvendelse

  • Brug hårfjerneren på det ønskede sted på kroppen eller i ansigtet én gang hver anden uge, i en periode over 6 uger.
  • Før du bruger produktet, kan du ved hjælp af hudsensorene tjekke om din hud er egnet til disse 'Intense Pulsed Light' behandlinger, som sørger for at du kan se det ønskede fremskridt med brugen af produkterne
  • Du kan vælge mellem 5 indstillinger på hårfjerneren, for at finde den rette styrke der gør det mest behageligt for dig at gennemgå behandlingen
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.