REN Skincare

Jonas Primdahl
Her finder du Made4men store udvalg af REN produkter. En komplet hudplejeserie til alle aldre og hudtyper - og til dig, der ønsker at passe ekstra godt på din hud.

REN forsøger at skære ind til benet og udvikle produkter uden unødvendige og ubehagelige tilsætningsstoffer og kemikalier, så du får produkter, der både er gode for dig, din hud og for vores klima.

Sortimentet består af alt fra effektive rensegels, opstrammende masker og genopbyggende cremer til luksuriøse badeolier, skrubbegels, bodylotions og meget mere.

Sorter efter

REN Skincare hudpleje

REN Skincare er en en komplet hudplejeserie til alle aldre og hudtyper - og til dig, der ønsker at passe ekstra godt på din hud. Målet med REN produkterne er, at give dig en smuk hud, der både er sund og stærk. Uden brug af farvestoffer, parabener, syntetiske dufte, sulfater eller petrokemiske ingredienser. Ren har troen på at hudpleje, kan bidrage til at gøre verden til et bedre sted, og måske gøre en forskel for dig.

REN forsøger at skære ind til benet og udvikle produkter uden unødvendige og ubehagelige tilsætningsstoffer og kemikalier, så du får produkter, der både er gode for dig, din hud og for vores klima. Produkterne er produceret med stort engagement og viden inden for naturlig og ren hudpleje. Deres erfaring går helt tilbage til år 2000, og de har hovedfokus på naturlig og ikkeskadelig hudpleje.

Ren bæredygtig hudpleje

I dag er emballagen udskiftet, men omtanken for miljø og mennesker er intakt. Produkterne består af 100% rene økologiske og naturlige olier. Mange af produkterne er Allergy Certified og fragrance free, og det er tydeligt beskrevet på de enkelte produkter, præcist hvad de indeholder.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.