Renati

Jonas Primdahl
Renati er blevet en hård konkurent til den ellers så populære ID voks. De har taget Europa med storm, og er blevet en af de bedst sælgende hår styling produkter i skandinavien. Siden da har Renati fået et meget større udvalg af produkter.

I dag har de alt fra hår styling, til shampoo og conditioner. De er kendt for kvaliteten af deres hårvoks samt de holder hvad de lover.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hårvoks Guide

Vi har taget to af vores favoritter fra Renati, og vil her forklarer dig hvorfor vi synes de er de bedste.

Rock Hard Er uden tvivl en af det stærkeste hår vokse i vores sortiment, den får 5 ud af 5 i styrke. Voks er meget blød, så den er nem at modellere ind i håret, og forme den frisure, du gerne vil have, samtidigt giver den ekstremt godt hold, hele dagen.

Straight Hold Glaze Er ikke den stærkeste voks i vores sortiment, den har kun en styrke på 3 ud af 5. Det vil sige at det er en lidt blødere voks, der er super nem at arbejde med, men ikke stivner på samme måde som Rock Hard gør. Den giver et mere naturligt look til håret, og kommer ikke til at se så fedtet ud.


Renati

Terrence Renati, som er grundlæggeren af Renati, tog Europa med storm, da han kom her til med sin "Straight hold glaze og Identity mud wax". Terrence er en meget kendt frisør indenfor stylist verdenen. Det tog ham ikke lang tid, at få skabt et kæmpe brand, og specielt i Europa og skandinavien. Hos Renati får du stylingprodukter til mænd i professionel kvalitet.

Hvis du ikke fandt noget fra Renati, kan du alle vores hårvokse lige her:


Produkterne

Rentais produkter er alle parabenefri og alt deres emballage er genanvendeligt. Grunden til dette er fordi de går meget op i miljøet, og de går heller ikke ind for dyreforsøg. Så når du køber et produkt fra dem, ved du at det ikke er blevet testet på dyr, og at de har fokus på miljøvenlighed.

Alle produkterne er produceret i Australien, og de er produceret af de bedste råvarer fra Europa og Australien. Når du køber et produkt fra Rentai, er du sikret høj kvalitet, miljøvenlighed og parabenfrit produkt.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.