VI BYTTER JULEGAVER FREM TIL 1. FEBRUAR - Køb din julegave i dag!

Sansaire

Vil du også gerne kunne tilberede dine bøffer perfekt hver gang? Hvis du gerne vil imponere dine venner og familie, med dine evner i køkkenet, så skal du prøve en Sous vide.

Sous vide er den mest præcise måde man kan tilberede sin mad på. Det er blevet meget moderne at bruge Sous vide til at tilberede sin mad, da det er meget nemmere at få den perfekte tilbedredning hver gang.

Læs meget mere her >>
Sorter efter

Sous vide

Det er den nyeste form for teknologi, når det kommer til tilberedning af mad. Der findes ingen nemmere måde at tilberede sin mad, til perfektion hver gang. Der er mange moderne restauranter der bruger Sous vides, da det sikre dem, at deres mad altid er tilberedt korrekt.

Måden det fungere på, er at du tilbedreder din man i et vandbad, og Sous viden holder vandet en bestemt temperatur, alt efter hvad du skal tilbedrede. Du vil opleve med denne tilbedrednings metode, at du aldrig har oplevet noget lignende.

Din mad bliver tilbedredt jævnt hele vejen igennem, og får den perfekt tilberedning hver gang. Hvis du gerne vil have stegeskorpen på dine bøffer, kan man stadig lige vende bøffen kort på en brandvarm pande, lige inden servering.

Sådan gør du:
  • Mør bøf (Medium) 2,5 cm tyk, 52 grader i en time
  • Æg, 65,5 grader i 45 minutter
  • Fisk, 50 grader i 25 minutter
Du kan finde mange flere instruktioner omkring tilberedning, på Sansires egen hjemmeside.

Når nu også alverdens kokke over kloden bruger Sous Vides til tilberedning, hvorfor skal du så ikke også kunne. Den er nem at bruge i hverdagen og du behøver ikke stå at holde øje med maden hele tiden.

Samtidigt sviner du heller ikke en masse pande og gryder til, og kan bare smide vacuum posen ud efter brug, og skifte vandet i Sous viden. Det er nemt og meget brugervenligt, og du kan på ingen tid, blive verdensmester i at tilberede din mad til perfektion.