SIGR Mens Skincare

Jonas Primdahl
SIGR Mens Skincare er en produktserie til mænd baseret på naturlige ingredienser. Produkterne er skabt med tanke for, at du skal vide hvad dine produkter indeholder, og hvorfor netop disse ingredienser er fantastiske for din hud.

Du får de bedste naturlige ingredienser der findes, som samtidig er effektive og efterlader din hud gennemfugtet og velplejet. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark og er skabt i samarbejde med nogle af nordens førende udviklere og producenter, som sikrer at kvaliteten af disse produkter er i top.

Du finder de fantastiske produkter fra SIGR lige her under!

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Det bedste fra Norden

Her får du produkter, der er skabt er de bedste ingredienser du kan få på markedet.

SIGR Mens Skincare er skabt på baggrund af en passionen for mænds velvære og drømmen om at levere en hudpleje serie til en mand, der vil udstråle det lækre og moderne.

Med en årrække med produktudvikling af både design og indholdet, får du i dag en af Danmarks lækreste produkter til en mand. Et kvalitetsprodukter med de bedste ingredienser fra naturen, som har fugtgivende egenskaber og beriger huden med vigtige vitaminer og mineraler.

SIGRs produkter indeholder naturlige ingredienser, som alle har en dokumenteret virkning på huden. Med en årrække af produktudvikling af både design og indhold, får du i dag de skarpeste produkter inden for naturlig hudpleje til mænd. SIGRs kvalitetsprodukter indeholder de bedste ingredienser fra naturen, som har fugtgivende egenskaber og beriger huden med essentielle vitaminer og mineraler. SIGR er skabt til den nordiske hud og sørger for at din hud altid fremstår velplejet og lækker.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.