SIGR Mens Skincare

Kristoffer Degn
SIGR Mens Skincare er en serie af produkter, som er blevet fremstillet af kærlighed for naturlige ingredienser.

Produkterne er skabt med tanken på at du skal vide hvad dine produkter indeholder, og vide hvorfor ingredienserne er fantastisk for dine.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Det bedste fra Norden

Her får du produkter som er skabt er de bedste ingredienser du kan få på markedet.

SIGR Mens Skincare er skabt på baggrund af en passionen for mens velvære og drømmen om at levere en hudpleje serie til en mand der vil udståle det lækre og moderne.

Produkterne bliver produceret i Danmark og er skabt i samarbejde med nogle af Nordens førende producenter som sikre at kvaliteten af disse produkter er noget af det ypperste som findes på markedet.

Produkterne fra SIGR er alle med ingredienser som har en dokumenteret virkning for huden. Med en årække med produktudvikling af både design og indholdet, får du i dag en af Danmarks lækrste produkter til en mand. Et kvalitetsprodukter med de bedste ingredienser fra naturen, som har fugtgivende egenskaber og beriger huden med vigtige vitaminer og mineraler.

SIGR er skabt til den nordiske hud og sørger for at din hud altid fremstår bedst.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp