Somersets

Jonas Primdahl
Anerkendt britisk mærke som producerer nogle af de fineste barberolier og aftershaves. De laver nogle helt unikke og simple produkter, der giver dig lidt ekstra til din barbering.

Hvis du vil have den absolut mest behagelige barbering, så skal du have fingrene i produkterne fra Somersets. Gør lidt ekstra ud af din barbering, og opnå det bedste resultat.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Somersets

De har over 20 års erfaring med udvikling og salg af deres produkter, og har derfor haft lang tid til at få gjort helt unikt, som det er den dag i dag. Det er nogle helt fantastisk produkter, af meget høj kvalitet som de producere.

Man får noget helt specielt med produkterne fra Somersets, og som de selv siger, så ønsker de at give verden den mest behagelig barbering, så der er ingen tvivl om at man får noget ekstra med deres produkter.

Ingredienser

De bruger de bedste af naturens naturlige ingredienser og essentielle olier, for at give din hud den bedst pleje. Samtidigt er det vigtigt at det stadig formår at lykkedes med sit formål, og give en behagelig barbering. Den giver en naturlig oplevelse under barbering og er ikke ligesom almindelige barberingsprodukter.

Vores favoritter

Du kan få mange forskellige produkter fra Somersets til meget forskelligt brug, men deres primære fokus ligger på barberingen. Det er derfor også de produkter vi finder at være ekstraordinært gode.

Vi anbefaler Somersets Original Barberolie 35ml, der er noget for sig. Den giver en dig glat overflade, og hjælper med at blødgøre hårene så barberingen går så let som en leg.

Vi anbefaler også Somersets Maximum Glide Extra Sensitive Shaving Oil 15ml, der også er en helt unik shaving oli, som er designet til mænd med meget sart hud. Den gør barberingen utroligt let, og beskytter samtidigt huden mod de skarpe barberblade.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.