Sugru®

Kristoffer Degn
Sugru er en af de mest innovative og smarte produkter der kom ud af 2010!
Sugru er en masse der efter 24 timer bliver gennemhærdet, men stadig er ligeså fleksibel som gummi og silikone. Det kan derfor bruges til alting. Det kan fikse små skavanker i hjemmet, sikre dine gadgets helbred eller benyttes til at udfolde de mest sindsyge idéer med legetøj - kun fantasien sætter grænser med Sugru.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sugru - Fix that thing!

Sugru er faktisk verdens første modelerbare lim, som transformere sig til gummi - ja den er god nok!

Det startede alt sammen med et meget lille hold produktdesignere og et lille hold af materiale eksperter - og en idé. Drømmen var at skabe et produkt, som kunne gøre det meget lettere fixe og modellere hvad som helst i hjemmet. Det blev senere til SUGRU!

Produktet er en patentbeskyttet teknologi, som er helt unik.<

Når du tager Sugru ud af pakken, føles det som god gammeldags modellervoks, som er utrolig let at bøje og lege med. Det kan sidde fast på stort set alle andre materialer og kan stort set bruges som plaster til andre materialer.

Efter Sugru har været udsat for luft i et stykke tid bliver det hårdere og bliver derefter super stærkt, men vil stadig kunne klæbe sig til næsten alle flader. Helt fra en fryser, til en meget varm gryde eller lignende.

Hvordan bruger du Sugru?

  1. Sugru kan klistre permanent til utrolig mange forskellige substanser, som f.eks. keramik, metal, træ og stort set alt plastik og stof. Det er super fedt, da det gør produktet utrolig alsidigt og kan løse næsten alle opgaver.

  2. Det er på tide at bygge, forsejle, fixe, skabe og klæbe ting fast til hinanden! Du har ca. 30 minutter til at få jobbet klaret inden Sugru er blevet SUPERMAN.

  3. Giv din Sugru ca. 24 timer til at transformere sig ind til det endelige produkt. Derefter bliver din Sugru stærkt, men samtidig fleksibel og bliver siddende.

Hvad kan Sugru?

Stærk + holdbar = perfekt til outdoor livet
Sugru er stærk og holdbar, så snart det er blevet brugt korrekt og har haft tid til at blive til fast form. Den holder også - næsten - uanset hvad vejret kaster efter den. Den smelter heller ikke i solen, eller tager skade af havvand eller noget!

Fleksibelt, når hærdet
Når Sugru bliver hærdet, bliver den mere fleksibel end stiv. Det betyder, at den også kan bruges ideelt til elementer, som har behov for at være fleksible som f.eks. textiler, kabler eller sko! Sugru kan også tåle elektricitet, men vær opmærksom på at det ikke benyttes til større enheder end 24 volt.

Et godt håndtag og blød!
Da Sugru jo er silikone gummi, føles den stadig blød når den har hærdet sig, men den vil stadig have et godt grev. Det gør Sugru perfekt til at lave f.eks. et håndtag!

Stabil, selv ved høje eller lave temperaturer
Sugru forholder sig stabil fra -50°C (-58°F) til +180°C (356°F). Sugru vil blive varm eller kold, men vil ikke blive blødere, hårdere eller smelte!

Vandafvisende
Så snart Sugru er blevet hærdet, kan den - ligesom almindelige silikone - modstå vand. Den er let at gøre ren med vand og sæbe og kan sågar klare hårde omgivelser, som f.eks. en vaskemaskine, opvaskemaskine eller selv havet!

Kan heldigvis fjernes igen
Når Sugru er blevet hærdet kan den heldigvis også fjernes igen. Alt du skal bruge er en skarp kniv. De små rester af Sugruen kan du fjerne med neglene eller papir.

Forskellige pakker fra Sugru

Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp