Tend Skin

Jonas Primdahl
Tend Skin er den effektive løsning, hvis du gerne vil undgå indgroede hår, betændte hårsække og skægpest som følge af barbering. Mange slås med disse problemer, der generer og giver et utilfredsstillende barberingsresultat.

Hyppig barbering er hård ved huden, og derfor kan problemerne normalt være svære at slippe af med, men ikke hvis du bruger Tend Skin! Tend Skin produkterne beroliger og lindrer den udsatte hud efter barbering, så du undgår hudirritation, røde knopper mm.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Tend Skin - Røde knopper's værste mareridt

Alle vi mænd ved hvor irriterende røde knopper, også kendt som barberingsknopper er efter barbering. Der er mange forskellige meninger og holdninger omkring hvordan man undgår de frygtede knopper. Vi hos Made4Men kender med 100 procents garanti en metode, som vil dræbe de røde knopper - Tend Skin.

Made4Men har snart 10 års erfaring og vi vil efterhånden kalde os erfarne i branchen - og vi må blankt erkende at vi aldrig har set et bedre produkt mod det såkaldte skægpest end Tend Skin. Hvis du ønsker mere information omkring bekæmpelsen af de røde knopper kan du tjekke vores artikel nedenunder.


Anmeldelse af Tend Skin

Det er ikke nogen hemmelighed at vi hos Made4Men er kæmpe store fans af Tend Skin. Men det er jo ikke os der bestemmer om produkter er gode eller ej - det er jo heldigvis vores kunder. Heldigvis for Made4Men og Tend Skin viser det sig, at alle vores kunder er mere end tilfredse med produkterne.

Når det kommer til anmeldelser på alle Tend Skin's produkter kan det faktisk ikke blive meget bedre - og vi snakker her tæt på 5 ud af 5 stjerner på samtlige produkter (Helt præcist 4,7 ud af 5).

Gennemgående for mange af vores kunder er den helt unikke effekt, som betyder at mange af vores kunder varmt anbefaler eller udelukkende fortrækker Tend Skin. Vi er derfor hos Made4Men meget glade og stolte over at kunne tilbyde aller jer mænd disse fantastiske produkter.

Tend Skin Liquid

Tend Skin har lavet flere forskellige produkter - men der er et produkt som overgår dem alle Tend Skin Liquid. Vi har her med et ekstremt effektivt og alsidigt produkt, som kan bruges i mange forskellige situationer. Vi har listet et par eksempler op, hvor Tend Skin Liquid er "king".

Barbering

Tend Skin Liquid er helt fantastisk, når det kommer til barbering - eller nærmere forstået efter barbering. Mange mænd kæmper med irriteret hud og røde knopper efter barbering. Her kommer Tend Skin for alvor til sin ret!

Hvis du aldrig vil opleve disse problemer igen anbefaler vi, at du første gang påfører produktet 2-3 gange på det udsatte sted - det skulle berolige huden og fjerne irritationen. Efterfølgende anbefaler vi kun at påføre Tend Skin en gang efter hver barbering - hvis du følger disse råd vil du opnå super gode resultater.

Intim

Tend Skin kan ikke kun bruges efter skæg barbering, men også intim barbering. Mange af vores kunder oplever en meget irriteret hud efter intim barbering og det skyldes en mere sart og udsat hud i de intime områder. Heldigvis har vi Tend Skin som igen kommer os til undsætning.

Vi anbefaler igen at påføre produktet 1-2 gange, hvis uheldet allerede er ude og ellers en gang efter hver barbering. Vi anbefaler, at du påfører Tend Skin med en vatrondel, da det er en blidere måde at påføre den på og forbedre resultat på udsatte områder. Det er dog vigtigt at du er forsigtig i det intime område, og følger vejledning meget nøje.Voksning

Alle der har prøvet voksning ved hvor kraftig en reaktion der kan komme på huden efterfølgende. Og derfor anbefaler vi selvfølgelig også Tend Skin efter hver eneste voksning, det vil nedsætte chancen for både irriteret hud, knopper og indgroede hår.

Efter påføringen af Tend Skin kan det være en rigtig god ide at påføre en form for fugtighedscreme. Tjek for store udvalg af creme til kroppen her.

Mand som kvinde

Tend Skin kan som nævnt tidligere bruges i rigtig mange forskellige situationer. Og det betyder at rigtige mange forskellige mennesker og kunder kan benytte sig af Tend Skin's fantastiske produkter.

Så mænd brokker jeres kærester eller veninder sig, eller hvad ved vi om problemer efter barbering eller voksning, så har i løsningen her. Tend Skin er altså også til kvinder, og du har måske gaven, som hun altid har drømt om her!
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.