Truefitt & Hill

Jonas Primdahl
Truefitt & Hill er verdens ældste barbershop helt tilbage fra 1805 og er idag blandt verdens førende producenter af barberingsudstyr, personlig pleje og tilbehør samt selvfølgelig stadigvæk klar 1. plads som førerende barbersalon i hele verden.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hvem er Truefitt & Hill og deres historie?

Truefitt & Hill er verdens ældste barbershop og har fået en plads i Guinness World Records, for deres shop. I over to århundereder har Truefitt & Hill været anerkendt til at producere verdens fineste barbergrej.

En lille fun fact er at Truefitt & Hill's barberings og plejeprodukter var blandt de ting, som blev båret fra Titanic og de er nu udstillet. Truefitt & Hill benytter en helt enkelt filosofi: De laver hvad mænd har behov for og ikke hvad kvinder mener, de skulle bruge.

Truefitt & Hill blev etableret i 1805 og deres produkt serie har også taget præg af dette. Med over 212 års forskning i deres produkter og har haft deres loyale kunder med i forløbet til, at forskønne deres produkter så de bliver perfekte. Truefitt & Hill's viden og erfaring skinner igennem og giver den moderne mand, hvad han har brug for!

Hvis du leder efter det fineste mændspleje, er vi overbeviste om, at du vil kunne mærke at Truefitt & hill, med deres mange års erfaring er et kvalitetsprodukt.

Moderne vs Old School barbergrej

Alle Truefitt & Hill's produkter er lavet med en udsøgt blanding af sjældne, naturlige og sofistikerede essenser. De tilbyder en komplet produktlinje med barbering, dufte, hår/badeprodukter og hudpleje til den moderne mand.

Selvom deres produkter er tilpasset nye tider, har Truefitt & Hill stadig bibeholdt nogle af deres gamle traditioner når det kommer til ders barberingsudstyr.

Truefitt & Hill tilbyder den traditionelle barberkost som igen har fundet vejen til mænds hjerter.
Barberkosten er en stor del af den gammeldags barbering, og den var mere eller mindre forsvundet, på grund af den mere moderne barberingsmetode. Den er dog dukket op igen, og det er specielt på grund af det store fokus, der er kommet på mænd og deres pleje af dem selv.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.