Valera

Jonas Primdahl
Valera er schweizisk brand der fremstiller hårstylingsprodukter med 60 års erfaring i branchen – deres produkter er derfor af højeste kvalitet. Størstedelen er deres produkter bliver produceret i samarbejde med professionelle frisører, så de altid ved hvilke kvaliteter der er mangel på.

Du kan udforske Valera sortiment der består af hårtørrer, krøllejern og andre hårstylingsprodukter. Alle deres produkter bliver produceret i Schweiz, så de ikke går ned på deres høje kvalitets standarder

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hårstylingprodukter efter høje standarder fra Valera

Valera startede i en kælder i Italien i 1955, da Gustavo Soresina ville sætte sit præg på elektroniske produkter til hårstyling. I takt med virksomheden voksede sig større rykkede de lokationen til en fabrik i Schweiz, hvor de stadig kunne producere efter egen kvalitetsbevidsthed.

Kvalitet standarden er høj, men hos Valera vægter de design og udseende lige så højt - du får derfor professionelle produkter af højeste kvalitet med masser af specifikationer, så du kan style dit hår som du ønsker.

Har du længe drømt om en professionel frisure, så kan du med Valera style dit hår præcis som du ønsker. De har alt du skal bruge for at komme i gang – herunder har de hårtørrer, krøllejern, glattejern og hårtrimmere.

Valera hårtrimmere af sublim kvalitet

Mangler du en opgradering på din hårtrimmer? Valera har i samarbejde med professionelle frisører lavet hårtrimmer med rigtig høj kvalitet, flot design og et hav af specifikationer.

Deres hårtrimmere er udstyret med kraftige motorer, så de kan køre igennem tykt som tyndt hår. De er udstyret med holdbare batterier, som giver en længere køretid før en opladning bliver nødvendigt. Skulle du have glemt og oplade den inden brug? Så frygt ej, deres topmoderne modeller har et super charge system, så du ikke skal vente flere timer på en køredygtig trimmer.

Hårtørrer

Skal du have udskiftet din gamle føntørrer? Så skal du prøve en af Valeras top moderne føntørrer. Ikke nok med du får lækkert design og kvalitet, du får også en solid føntørrer der giver dig den effektivitet du står og mangler.

I deres brede sortiment kan du vælge mellem stort som småt. En ting er ens for dem alle – de har alle et lækkert design med god effektivitet. Alle føntørrerne er udstyret med kraftigfulde motorer, som kører med minimum 1800 watt, dog har deres rejsetørrer en væsentlig mindre motor.

Glattejern

Det perfekte glattejern, valget ligger selvfølgelig på Valera - de mest nyttige modeller du kan finde til hjemmet. Glattejernene er bl.a. udstyret med autosluk, så du ikke risikere at det brænder sammen, hvis du nu skulle glemme og slukke det.

Glattejern fra Valera har høj ydeevne, de varmer lyn hurtigt op og har en bred temperatur regulering. De har Iongenerator, som modvirker statisk elektricitet. Glattejern uden Iongenerator udleder positive ioner, som skaber statisk elektricitet i dit hår, men Iongenerator skaber negative ioner. Denne funktion går ind og modvirker de positive så du bliver fri for statisk elektricitet.

Bliv professionel i dit eget hjem

Valera sætter ingen grænser når det kommer til styling. Deres produkter rummer specifikationer af højeste kaliber der med en sammensætning af deres lækre design også får det til at se uimodståeligt ud. Med Valera kommer du aldrig til at gå ned på kvalitet.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.