Veet

Jonas Primdahl
Veet er mest kendt blandt kvinder, fordi det laver nogle af de mest effektive hårfjerningsprodukter. Veet har nu lavet et produkt til mænd, der kan hjælpe dig af med alt den overflødige hårvækst, og det tager kun et par minutter før det er væk.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Veet for men

Har du en masse uønsket hår, som du ikke kan finde ud af hvordan du skal komme af med? Så har du fundet frem til det helt rigtige produkt, nu skal du aldrig bekymre dig om hårfjerning mere.

Veet for Men er et helt unikt produkt, der hjælper dig med at fjerne uønsket hår hurtigt og enkelt.

Sådan fungere det?

Produktet noget man kalder emulsionsteknologi, der går ind og nedbryder proteinstrukturen i håret. På den måde kan du nemt og smertefrit fjerne hårene i badet.

Det er utroligt enkelt og det tager ikke mere end 4-5 minutter for produktet at nedbryde håret, så det er nemt at påføre inden man skal i bad, og blot lade produktet virke indtil det er klar.

OBS!

Veet for Men er ikke beregnet til intimt brug, det vil sige at det er på eget ansvar hvis man forsøger sig med det. Man kan nemlig risikere at opleve rødmen eller kløe ved intimt brug. Det er vigtigt at du altid læser instruktionerne på kassen igennem før brug.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.