Watermans

Jonas Primdahl
Watermans producerer hårprodukter der har til formål at hjælpe mænd og kvinder der døjer med tyndt hår og hårtab.

Matt og Gail er ansvarlig for at producere de revolutionerende produkter til hårvækst, herunder shampoo, balsam, hårbunds elixir.

Kvalitets produkter til dig med hovedbundsproblemer.

Sorter efter

Watermans produkter til hårtab

Watermans er et internationalt brand, der producerer effektive hårplejeprodukter til modvirkning af hovedbundsproblemer og tidligt hårtab. Brandet bygger på stor viden fra de bedste hårplejeeksperter med markedsviden og den nyeste teknologi. Watermans blev stiftet tilbage i 2014 I England af Matt og Gail Watermans. De er i dag stadig ansvarlige for at producere luksus hårprodukter, der har til formål at stimulere hårvæksten.

Behandling mod hårtab

Watermans solide ekspertise er desuden baseret på en farmaceutisk baggrund, hvilket giver grundlag for produktionen af hårplejeprodukter, der effektivt mindsker alverdens former for hovedbundsproblemer. Mandlige og kvindelige hårtab skyldes tilstedeværelsen af ​​DHT på hårsækkene.

Dette molekyle er i stand til at tynde dit hår og få det til at falde. Heldigvis er det klinisk beviste protein inde i Watermans shampoo, balsam og elixir en formidabel kamp mod DHT. Med andre ord er dette protein i stand til at neutralisere DHT endnu mere, så det blokerer det.

Watermans produkter er spækket med naturlige ingredienser der der vinder kampen mod DHT.
  • Hydrolyseret lupinprotein
  • Niacin - Vitamin B3
  • Koffein
  • Rosmarin ekstrakt

Watermans sortimentet

Sortimenten er smalt men utroligt effektiv. Den dækker over en dækker over shampoo, balsam og en serum. Alle disse 3 produkter går hurtigt og effektivt ind og afhjælper forskellige problemer i hår og hovedbund. Produkterne hjælper blandt andet imod skæl, hårtab, kløe og irriteret hovedbund. Kliniske forsøg har vist, at produkterne i Watermans er særligt effektive overfor selv de sværeste tilfælde af hovedbundsproblemer. Serien indeholder desuden ikke kunstig parfume, farvestoffer eller parabene.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.