White One

Jonas Primdahl
"We improve your looks" - Sådan lyder sloganet fra White One. Meget sigende for deres produkter og virksomhed som helhed.
White One mener at alle bør tillade sig selv, at forkæle sig selv med nogle produkter som virkelig kan gøre en forskel for dig og dit udseende - derfor det selvsikre slogan.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

White One - Skønhed og Sundhed i én og samme virksomhed

White One er en trendsættende skøn- og sundheds virksomhed, som udvikler kosmetiske produkter, kosttilskud og helsekost. Blandt deres mest populære produkter finder du bla. deres tandblegningspen, som er en simpel tandblegningspen der gør det muligt, at få hvidere tændere i hjemmet.

Proteinpulver
Deres proteinpulver eller "Slim Shake" pulver er sandsynligvis noget af den bedste smag du kan få. Samtidig vil den hjælpe dig med, at gøre det lettere at miste vægt.

Testet igennem!
Alle produkter fra White One er testet igennem og bevist effektiv, for at sikre at du opnår gode resultater. White One's vigtigste opgave er at udvikle simple produkter, som alle kan få et forbløffende resultat ud af.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.