Babyliss Pro FX672E Hårtrimmer
Bedst i test
Gratis fragt

BaByliss Pro FX872E Hårtrimmer

1.274,95 kr

Specialpris: 1.274,95 kr

Førpris: 1.750,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Ny og forbedret version - Erstatning for Babyliss Pro FX672E

Babyliss Pro FX872E er en ergonomisk hårtrimmer med en bred variation af længdeindstillinger. Den har en stærk motor med 7000
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Babyliss Pro FX872E hårtrimmer

BaByliss Pro FX872E er en eksklusiv hårtrimmer og ligger derfor også i den høje ende af pris klassen. Det betragtes som en professionel hårtrimmer, og den bliver anvendt af mange danske frisører rundt om i landet. Vi vil hos Made4men gerne give dig mulighed for at få fingrene i professionelt udstyr, og derfor kan du købe hårtrimmeren lige her hos os.

Babyliss Pro FX872E Hårtrimmer er en kvalitetstrimmer i ergonomisk design med Direct Drive motor, der sammen med de skarpe skær giver dig en nem og perfekt klipning. Den ligger derfor utroligt godt i hånden, og giver derfor også en super skarp og tæt barbering.

Det er en utroligt kraftfuld hårtrimmer med op imod 7.000 svingning i minuttet. De skarpe blade er af rustfrit stål, som er præcisionslebet med diamantsliber. Den ligger som sagt derfor også i den høje ende i forhold til prisen, men du får så også meget høj kvaltiet for pengene.

Babyliss Pro trimmeren er et af frisørens foretrukne værktøj. Den kan bruges både med og uden ledning og leveres med hele 8 afstandskamme, der sikrer muligheden for den ønskede længdeindstilling.

Trådløs
Hårtrimmeren BaByliss PRO Cut-Definer FX872E holder utroligt i op til 160 minutter på én opladning. Den kan dog stadig bruges med ledning, hvis man har glemt at lade den op, og den løber tør for strøm.

Hår- og skægtrimmer
JA, Babyliss Pro FX872E kan både bruges som en hårtrimmer eller skægtrimmer, der er helt op til dig hvordan du gerne vil bruge den. Det er en utroligt fleksibel trimmer, og derfor får du også muligheden for at bruge den til flere forskellige ting.

Grundet de mange forskellige afstandskamme, får du mange muligheder for at style dit skæg lige som du har lyst til, og samtidigt får du også muligheden for at klippe dit hår lige som du har lyst.

Professionelt udstyr
Babyliss Pro er normalt kun brugt af professionelle frisører, og derfor er det også en trimmer af en helt anden kvalitet end mange andre modeller. Vi vil gerne give alle muligheden for at kunne bruge professionelle trimmere og andet udstyr derhjemme.

Der er ingen grund til at de gode ting er forbeholdt, de professionelle, specielt fordi der er mange, der gerne vil have en rigtig god trimmer som denne, hjemme hos dem selv.

Værd at vide
- Direct drive motor for en mere effektiv klipning
- Letvægtsdesign
- Inkl. stand til trimmere, rengøringsbørste og lubricating oil
- 8 Afstandskamme (3, 6, 9.5, 13, 16, 19, 22 og 25 mm.)
- 6 Faste indstillinger (0.6, 1.2, 1.8, 2.4, 3.0 mm)
- Blade i rustfri stål slebet med diamantsliber
- Bladet er 4,5 cm bredt
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Klippelængder:

0.6mm1.2mm1.8mm2.4mm3mm6mm9.5mm13mm16mm19mm22mm25mm