Bad Norwegian Wash Face (100 ml)

Bad Norwegian Wash Face (100 ml)

175,00 kr
175,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Eksklusiv og lækker ansigtsvask og ansigtsrens fra Bad Norwegian.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Denne ansigtsrens fra Bad Norwegian er designet og udviklet i Norge, fremstillet i Sverige og særligt udviklet til skandinaviske mænd. En enkelt, nem og effektiv vask som giver din hud et friskt pust og et sundt udseende.
Bad Norwegian kalder den for ansigtsrens fordi det både er en ansigtsscrub og en ansigtsvask i et og samme produkt.

Wash Face er yderst mild ved din hud og har en peel'ende effekt pga. indholdet af abrikosskaller, som blidt fjerner overskydende fedt og døde hudceller, så din hud kan ånde frit og selv regenerere nye celler.

Wash Face er et enkelt og effektivt produkt, som giver huden et friskt og sundt udseende - uden hormonforstyrrende eller miljøbelastende stoffer.

Hvor ofte skal du bruge Wash Face?
En ansigtsscrub bør anvendes min. 2-3 gange om ugen for at opnå det bedste resultat - og en ansigtsvask bør (optimalt set) benyttes hver dag.
Da dette produkt er yderst mildt, kan du sagtens benytte det hver dag. Det er normalvis ikke nødvendigt at skrubbe din hud hver dag, for huden har brug for at kunne danne nye og friske hudceller før en ny omgang peeling er nødvendig, men Bad Norwegians Wash Face er en blanding af en vask og en scrub, så derfor kan du godt benytte den hver dag.

Sådan bruger du Wash Face fra Bad Norwegian:
1. Skyl dit ansigt med varmt vand så porerne åbner sig
2. Kom lidt Wash Face på huden (på størrelse med 2-3 ærter) og smør det ind i dit ansigt med små cirkel-bevægelser i ansigtet og evt. på halsen.
3. Skyl efter med vand og slut af med en god ansigtscreme (evt. Facial Cream fra Bad Norwegian)
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!