BaKblade Rygskraber + 1 stk. barberblad

BaKblade Rygskraber 2.0 + 4 stk. barberblade

439,00 kr

Lagerstatus: På lager

439,00 kr

Pris:: 439,00 kr

BaKblade Rygskraber 2.0
439,00 kr
BaKblade 2.0 Barberblade (4 stk)
439,00 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 439,00 kr

Kristoffer Degn
Her får du en fantastisk deal på en af bestsellerne på Made4men. Nemlig baKblade 2.0, som er den revolutionerende rygskraber, der ændre din hver dag for altid.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 199,-

Tilbud på Bakblade 2.0Her får et tilbud som giver dig mulighed for at spare penge på din skraber i dag.
Du får i denne pakke 4 ekstra blade med udover de 2 som medfølger på skraberen. Derudover får du dem til en ekstra god pris!

Bakblade 2.0 rygskraber fjerner hår fra dine skuldre, arme og ryg. Den kan nå alle de områder med hår, du aldrig selv har kunnet fjerne. Alt du skal gøre er at, vende bakblade shaverens tænder ind mod huden.

Du skal blot trække bakblade hen over de udsatte områder, og så fjernef den de uønskede hår. Din hud er beskyttet af de små takker, så barberbladet aldrig kommer i kontakt med din hud, det er også derfor at du ikke kan skære dig med baKblade.

Hvis du vil barberer dig på lænden, kan du blot vende håndtaget, så det nu er i vandret retning. Så kan du let og hurtigt få fjernet uønsket hår på lænden. Det kan være en klar fordel at bruge et spejl under barberingen. Da det gør det meget lettere at se om man får alle områder med.

Bakblade rygskraber - Do it Yourself
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ofte købt sammen med: