BaKblade Rygskraber + 1 stk. barberblad

BaKblade Rygskraber 2.0 + 6 stk. barberblade

479,00 kr

Lagerstatus: På lager

479,00 kr

Pris:: 479,00 kr

BaKblade Rygskraber 2.0
479,00 kr
BaKblade 2.0 Barberblade (6 stk)
479,00 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 479,00 kr

Kristoffer Degn
Vi giver dig et unik tilbud på en skraber fra baKblade 2.0 med de verdens kendte blade, som næsten gør det umuligt at skærer sig på.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Få en Bakblade 2.0 med 6 blade tilVi vil alle samme gerne spare penge hvor vi kan, og det giver vi dig mulighen for lige her.
Vi giver dig i denne pakke hele 6 ekstra blade med udover de 2 som medfølger på skraberen. Det betyder at nu ligegyldigt hvor meget du barber dig, har blade nok til de næste måneder.

Denne 2.0 rygskraber har længe været ønsket på det danske marked. Det er det mest effektive produkt på markedet til at fjerne hår fra bla. skuldre, arme og ryg. Bladet er 3 gange så brede som din almindelig skraber, hvilket gør denne super effektiv til at barber ryggen.

Du skal blot trække bakblade hen over de udsatte områder, og så fjernef den de uønskede hår. Din hud er beskyttet af de små takker, så barberbladet aldrig kommer i kontakt med din hud, det er også derfor at du ikke kan skære dig med baKblade.

Bakblade 2.0 har en dryglide effekt, som giver dig mulighed for at anvende den når at den er helt tør uden at det er besværligt eller hiver og kradser i huden!

Bakblade rygskraber - Do it Yourself
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ofte købt sammen med: