Barberians Cph Shaving Set
Gratis fragt

Barberians Cph Shaving Set

999,00 kr
Et lækkert barbersæt fra Barberians Cph til den simple mand, der går op i den klassiske vådbarbering.
999,00 kr

Beskrivelse
Bliv godt klædt på til den perfekte barbering med dette barbersæt fra Barberians Cph. forkæl dig og dit skæg med kvalitetsprodukter, så din barbering bliver en fornøjelse hver gang.

Dette sæt har et lækkert simpel design og vil stå godt på en hver mands badeværelse. Designet går igen på alle produkterne og er i sort-brun træ, hvilket er med til at give dem alle et eksklusivt look.

Barberians Cph Barberkost (Pure Badger)
Barberians Cph Barberkost (Pure Badger) er lavet med en naturlig børste, bestående af grævlingehår. Rigtigt lækker kvalitet til prisen og følelse super lækker mod huden.

Pure Badger er typisk en kombination af hår, taget fra stort set hele kroppen på en grævling. Grævlingehår har en naturlig evne til at absorbere vand, hvilket jo er perfekt når man tænker på at der skal vand til at lave en god skum til sin barbering!

DE-skraber
En klassisk og traditionel håndlavet barberskraber, som bliver fremstillet af de bedste materialer. Der er helt sikkert finpudset på designet og detaljerne - skaftet er lavet af afrikansk ibenholt, man kan svagt ane årene, hvilket giver denne barberskraber et super lækkert finish.

DE-skraberen er udstyret med en beskyttende komponent som gør du ikke skærer dig ved din barbering.

OBS
Barberblade medfølger ikke - så se hele vores udvalg af barberblade til DE-Safety Razors her >>

Barberians Cph Barberstander (Stål)
Denne stander er lavet for, at kunne tørre din barberkost efter brug. En barberkost suger nemlig rigtig meget vand ind og den skal derfor kunne tørre efter brug.

Indhold:
1 stk. Barberians Cph Barberkost (Pure Badger)
1 stk. DE-skraber
1 stk. Barberians Cph Barberstander (Stål)


Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: