Cologne

Colognes og aftershaves bliver rigtig tit blandet sammen. Så hvis du er sikker på, at du er en Cologne fyr, så har vi samlet alle vores Colognes i denne kategori. Du finder alt fra klassiske colognes til mere moderne og eksperimenterende colognes med flere formål, end blot at få dig til at dufte godt. Læs mere om cologne her.
Sorter efter

Hvad er Cologne?

Cologne er en slags duftvand, som er opfundet for at du skal kunne dufte bedre. Cologne er en forkortelse af "Eau de Cologne", en type af parfume som blev skabt i Cologne i Tyskland. Den gammeldags opfattelse af, at parfume er for kvinder og cologne er for mænd er lodret forkert - begge køn kan bruge begge dele. Cologne bliver aktiveret via din kropsvarme, så det er vigtigt at bruge den på de steder, hvor din puls er aktiv og ikke på dit tøj!

Cologne var oprindeligt kun et værktøj til, at få dig til at dufte bedre - og intet andet. I dag har rigtig mange colognes fået aftershave elementer i sig, for at kunne være effektiv til at afhjælpe barberingsproblemer.

Cologne er duft, så lad vær med at overbruge den. Der er ikke noget værre end en fyr, der har taget alt for meget cologne på!

Hvornår skal du bruge cologne?

  • Når du vil dufte bedre og vil have folk til at huske din duft.

  • Hvis du ikke er tilfreds med din naturlige duft.

  • Hvis du vil have en længere varende duft, end din aftershave.

  • Hvis du har brug for et alternativ til din aftershave.