Cologne

Jonas Primdahl
Er du til cologne som din aftershave, fordi den giver en dejlig duft, køler, dulmer rødme og formår at holde din hud balanceret - så er der et kæmpe udvalg af cologne aftershaves herunder.

Du kan finde mange klassiske og moderne cologner. En cologne aftershave kan sagtens have flere formål, end blot at få dig til at dufte godt. Er din hud irriteret, tør, rød eller generelt i ubalance efter en barbering, så kan du sagtens overveje en cologne aftershave.

Husk på at du ikke blot kommer til at dufte godt, men at din hud også får en masse pleje.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hvad er Cologne?

Cologne er en slags duftvand, som er opfundet for at du skal kunne dufte bedre. Cologne er en forkortelse af "Eau de Cologne", en type af parfume som blev skabt i Cologne i Tyskland. Den gammeldags opfattelse af, at parfume er for kvinder og cologne er for mænd er lodret forkert - begge køn kan bruge begge dele. Cologne bliver aktiveret via din kropsvarme, så det er vigtigt at bruge den på de steder, hvor din puls er aktiv og ikke på dit tøj!

Cologne var oprindeligt kun et værktøj til, at få dig til at dufte bedre - og intet andet. I dag har rigtig mange colognes fået aftershave elementer i sig, for at kunne være effektiv til at afhjælpe barberingsproblemer.

Cologne er duft, så lad vær med at overbruge den. Der er ikke noget værre end en fyr, der har taget alt for meget cologne på!

Hvornår skal du bruge cologne?

  • Når du vil dufte bedre og vil have folk til at huske din duft.

  • Hvis du ikke er tilfreds med din naturlige duft.

  • Hvis du vil have en længere varende duft, end din aftershave.

  • Hvis du har brug for et alternativ til din aftershave.
Jonas Primdahl

Mit navn er Jonas, og jeg er Made4men’s ekspert inden for barbering.
Jeg har barberet mig med alle typer af knive, skrabere og koste, samt prøvet over 100 forskellige cremer/sæber. Derudover arbejder jeg med - og skriver om - produkterne hver dag, hvilket har bidraget til min store viden inden for barbering.