Barberblade

Jonas Primdahl
Barberblade er altafgørende for, hvor tæt og komfortabel din barbering skal være. Jo bedre barberblade du har, jo bedre og skarpt et resultat vil du kunne opnå.

Skarpe barberblade gør, at skraberen glider nemmere over huden, og derved undgår irriteret og rød hud efter barberingen. Vi fører alle de kendte mærker af normale barberblade, og har selvfølgelig Danmarks største udvalg af barberblade til wet shaving (f.eks. med Safety Razor).

For et godt barberingsresultat er det vigtigt altid at have de rigtige og helt skarpe barberblade.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Informationer omkring barberblade

Der findes mange forskellige barberblade og helt logisk er nogle barberblade jo bedre end andre - men oftest er det en smagssag, hvad netop du føler, er dit bedste våben. Herunder kan du kort læse, hvad der kendetegner de enkelte barberblade som forhandles på Made4men - og måske danne dig et overblik over hvilke barberblade du skal vælge.


Gillette barberblade

Gillette barberblade er nogle af de mest kendte i hele verden. Gillette stammer faktisk helt tilbage fra 1900 tallet hvor Kongen Camp Gillette ville forandre hvad tidligere forskere ellers havde sagt var umuligt. Han ville skabe skabere af sådan kvalitet at og tynde at de fleste mente det ikke var muligt. Siden har Gillette introduceret flere revolutionerende teknologier indenfor barberblade at listen er uendelig.
Hos Made4men har vi igennem de seneste 7 år haft et solidt udvalg af barberblade fra Gillette. Der kommer konstant nye udviklinger fra Gillette og disse forsøger at vi have i sortiment hos Made4men. nedenunder har vi listen alle de forskellige modeller fra Gillette.


Gillette Mach3

Den oprindelige Mach3 med fleksibelt hoved, som følger ansigtets form. Disse barberblade indeholder smøringsindikator, som hjælper til bedre glidning over huden, men fortæller også, hvornår bladet trænger til udskiftning.


Gillette Mach3 Sensitive

Sensitive omfatter tre funktioner, som er med til at sikre en renere og mere irritations-fri barbering. For det første er bladene, som navnet allerede siger, gode til følsom hud. Fjederen, som sidder i barberbladet er med til at barberingen følger din ansigtsform. Sidst men ikke mindst, så kan barberblade bruges sammen med en Mach3-skraber som har vibrator, til at give en endnu tættere barbering.


Gillette Mach3 HD

HD-udgaven af Mach3 betyder at de gør brug af ”anti-friction”, der er påført små plastiklameller på skærene, som fjerner mere hår og mindsker irritationer. HD har en udskiftningsindikator i form af blå strips, som forvinder mere og mere, og når de ikke længere kan ses, er det tid til at udskifte bladet.


Gillette Mach3 Turbo

Turbo barberbladene gør brug af en avanceret ”anti-friction” teknologi, som mindsker irritationer i forbindelse med barberingen. Disse indeholder også smøre strips, som fortæller, hvornår bladet skal udskiftes.


Gillette Fusion

Fusion barberbladene er udviklet til Gillette Fusion skraberen uden vibrationer i. Barberbladet kan genkendes på dets blå farve. Fusion gør brug af 5-skærssystem, som giver en utrolig tæt barbering, og har fleksible hoveder, som følger ansigtets form. Fusion har også fået en forbedret smøre strips, i forhold til Mach3 bladene.


Gillette Fusion Power

Fusion Power barberbladene er udviklet til Gillette Fusion Power skraberen, som gør brug af batteridrevne vibrationer, som er med til at give en endnu tættere og blødere barbering. Disse barberblade kan genkendes ved deres orange farve. Derudover gør disse også brug af 5-skærssystem samt smøre strips indikator.


Gillette Fusion ProGlide

Fusion ProGlide er de mest avancerede barberblade. De er tyndere og finere end de tidligere Gillette barberblade. De gør brug af en ”low-resistance” teknologi, som gør, at bladene glider endnu bedre over ansigtet. Barberingen er blevet endnu mere komfortabel og behagelig.


Gillette Sensor Excel

Sensor Excel er det helt klassiske barberblade fra Gillette med 2 skær og en lille strip i toppen. Bladet er af ældre design og har mange år på bagen, men det virker altså stadigvæk rigtigt godt.


Wilkinson Quattro

Quattro er barberblade med 4 skær, som har en smørestrip med Aloe Vera og E-vitaminer.


Wilkinson Quattro Titanium

Disse 4-skærs barberblade er belagt med titanium, som er med til at give en glat og behagelig barbering - og som i øvrigt holder dine barberblade skarpe lidt længere end normalt.


Wilkinson Hydro 5

Hydro 5 er wilkinsons barberblade med 5 skær, som samtidig har en fugtgivende gel, som mindsker hudirritationer og giver en god og komfortabel barbering


Generelt omkring barberblade

Generelt set må du aldrig gå på kompromis med dine barberblade - og vi råder dig til aldrig at forsøge dig med billige kina-produkter som du kan finde på eksempelvis deal-sites og lign. Der findes et væld af mere eller mindre suspekte udbydere af barberblade som typisk hedder noget i stil med "Blad til Gillette" eller "Passer til Gillette" - og her skal du altså ikke spilde dine penge. Barberbladene er meget billigere og det er de af en grund. Knivene og plastikken er simpelthen i en så dårlig kvalitet, at du lige så godt kunne have købt engangsskrabere :)

De gode blade fra Wilkinson og Gillette gør alle brug af enten 2-blads, 3-blads eller 4-blads systemer og hvilket model du sværger til, er helt op til dig. Vores erfaring er dog, at hvis du har tykt og fyldigt skæg og ikke barberer dig så ofte, så kan et 4 eller 5-bladssystem være svært at arbejde med. Omvendt, ønskes der en tættere barbering og du barberer dig hver dag, så kan 4 og 5-bladssystemerne være rigtigt gode til netop dig. Her er du nødt til at prøve dig frem og finde din egen favorit.

Jonas Primdahl

Mit navn er Jonas, og jeg er Made4men’s ekspert inden for barbering.
Jeg har barberet mig med alle typer af knive, skrabere og koste, samt prøvet over 100 forskellige cremer/sæber. Derudover arbejder jeg med - og skriver om - produkterne hver dag, hvilket har bidraget til min store viden inden for barbering.