Barberingsproblemer

Barbering kan være skadeligt for vores hud og medføre irritation, røde knopper, skægpest og indgroede hår. Heldigvis findes der en række special produkter der lindrer og gør barberingen mere komfortabel. Forebyg dine barberingsproblemer med et produkt fra vores udvalg herunder.

Læs mere om barberingsproblemer og hvordan du løser dem her
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Barberingsproblemer

Du har sikkert selv prøvet at have problemer efter barbering. Du ved sikkert også hvor mange forskellige problemer, du kan løbe ind i, og hvor irriterende de kan være for en god barbering. Vi vil her tage fat i nogle af de problemer vi oftes støder på, og hvordan man kan løse det.

Røde knopper efter barbering

Når det skarpe barberblad bevæger sig henover huden, kan det næsten ikke undgåes, at man engang i mellem får de irriterende barberingsknopper. De kommer fordi huden er irriteret. Vi anbefaler Njord Foam - Anti Irritation Shaving Foam, der hjælper dig, med at undgå irritationer i huden, og giver dig en perfekt og glat barbering hvergang.

Indgroede hår

En af de mest irriterende ting, der kan ske efter barbering er indgroede hår. Det kan også give røde mærker og huden bliver ofte øm. Det er en af de svære ting at forudse, men det er nemt at undgå, hvis man passer på sin hud. Vi anbefaler Tend Skin Solution> er en af de bedste produkter mod indgroede hår, og det hjælper også mod barberingsknopper.

Bumser

Hvis du har meget uren hud i form af bumser, kan det være et helvede at skulle barbere sig. Du vil garanteret komme til at skære dig mange gange, og det gør ikke ligefrem problemet bedre. Vores bedste råd til dig med bumser, er at anskaffe dig en barbermaskine, og på den måde kan du undgå, at skære dig for meget.

Med tiden vil vi jo gerne have at du bliver "wet shaver", og derfor skal du også af med dine bumser. En af vores bedste produkter mod bumser er Propolis Creme 10%. Den går effektivt ned i huden og renser ud for urenheder, og på den måde stoppe bumser.

At skære sig

Den sidste er og bliver den værste ting. Når man skærer sig under barbering, er det mildest talt umuligt at stoppe blødning, så man ender med at tage et plaster på, og så tror folk at man prøver at skjule en bums. Det er ikke nødvendigt længere, Proraso har lavet en creme der stopper blødning, og den er ekstremt effektiv.