Barberingsudstyr

Kristoffer Degn
Skal en barbering være 100% fuldendt, så er det på sin plads, at du har det helt rigtige barberingsudstyr - ellers kan man jo ikke kalde det for en rigtig barbering. Find det udstyr der passer lige til dig.

Du finder udstyr, der er bestsellers inden for barberingsudstyr hos os. Samtidig finder du alle de remedier, der hører til en rigtig god samt sikker barbering. Barberingsudstyr som fx barberingskoste, sæbeskåle, læderstroppe, holdere, skægkamp og meget andet er alt sammen noget du kan finde ved os.

Gør barbering til en vigtig og spændende del af din hverdag - og spice den op med noget barberingsudstyr.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Gå aldrig ned på barberingsudstyr

Har du hørt phrasen: "Gå aldrig ned på udstyr?" Det har du sikkert, og den phrase gør sig især gældende for barberingsudstyr.

At have det rigtige barberingsudstyr vil løfte niveauet fra en okay barbering til en fejlfri og komfortabel barbering. Vi vil gerne have at du går og glæder dig til en barbering, fordi du kan få lov til at bruge dit barberingsudstyr - Så er barberingen nemlig let som en leg.

Vi har et bredt sortiment af barberingsudstyr, der alle kan bidrage til at gøre din barbering bedre og nemmere. Razorpit er fx et barberingsudstyr, hvor du kan slibe dine barberblade så de både bliver skarpere og holder længere. Et sjovere eksempel, men stadig meget brugbart, er Beard King's Beard Bib, som i princippet er en stor hagesmæk der fanger alle dine hår, når du barberer dig. Eller har du måske en fed skraber og barberkost? Så har vi flere holdere, der gør det muligt at vise dem frem.

Du kan finde barberingsudstyr som vi vil kalde must-haves, der alle vil bidrage til en bedre og nemmere barbering. Men du kan også finde udstyr, som blot vil være med til at gøre barberingen lidt sjovere eller gøre det muligt at udstille dit fede barberingsudstyr. Hvad end din smag eller dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde det du gerne vil have.

Hvilket barberingsudstyr skal du starte med?

Barberingsudstyr er noget man aldrig kan få for meget af. Derfor kan det virke uoverskueligt når man skal starte, fordi der er så meget man gerne vil have. Vi vil gerne give et bud på nogle essentials, som vi mener, du skal starte med.

Barberkost
Barberkosten er en essentiel, hvis du barberer dig på den klassiske måde. Den hjælper dig med at skumme barberproduktet (gel, sæbe, etc.) op og trænge ind under skægstubbene, hvilket både løfter skægstubbene samt blødgør dem. Vi anbefaler barberkoste bestående af grævlingehår, da grævlingehår holder særdeles godt på vandet.

Barberskål
Du kan ikke have en barberkost uden at have en barberskål. Barberskålens form hjælper med at skumme din foretrukne barbersæbe op, så barbersæben er let at påføre huden med en barberkost. Det udskillende ved en barberskål er primært udseendemæssigt, så her skal du bare vælge den fedeste.

Sliber eller slibestrop
Alt efter hvilken barberingsmetode du foretrækker, så skal du have en sliber eller slibestrop. Hvis du bruger en skraber, så er det nødvendigt at have en sliber som gør barberbladene skarpere samt giver dem en længere livstid. Det kunne fx være RazorPit, som kan give et barberblad et livstid 6 gange længere end normalt.

Hvis du benytter dig af en Straight Razor, også kaldet barberkniv, så er en slibestrop et must-have. Du stryger din barberkniv på slibestroppen, hvilket efterlader skæret på barberkniven rengjort og skarpt.

Holder
Den sidste essentiel du skal have, er selvfølgelig en holder til dit nye fede barberingsudstyr. En holder til din barberkost og fx DE Safety Razor pynter godt på badeværelset, og så er det en fed måde at vise dit barbergrej frem på. Det er samtidig praktisk anlagt, da barberkosten og skraber kan hænge og tørre.

Hvis du har brug for mere information vedr. vores bud på essentials samt forslag til hvilke vi vil anbefale, så kan du læse vores blogindlæg omhandlende barbergrej her.

Anvend dit barberingsudstyr rigtigt

Skal vi forestille os, at du har en fed skraber og nu også alt det barberingsudstyr, vi betegner som essentials? Så kan vi hurtigt gå igennem processen fra start til slut for at du kan få det meste ud af udstyret.

1. Blødgør skægget og slib barberbladene
Pak dit skæg ind i et fugtig håndklæde, og imens det er pakket ind, kan du slibe dine barberblade, så du kan få den bedst mulige barbering.

2. Dup barberkosten i sæben og påfør det ønskede område
Dup barberkosten ned i din barberskål og påfør dine skægstubbe med sæben, så det skummer op og skægstubbene bliver blødgjort.

3. Tag din skraber ned fra din holder og barber
Sæt barberbladene på din skraber og barber med hårene, så du får en blød og behagelig barbering.

4. Rengør og sæt på plads
Når du har barberet dig, skyller du barberkosten og skraberen for resterende sæbe samt rester af hår. Herefter hænger du dem op på din holder for at lade dem tørre.
Kristoffer Degn

Mit navn er Kristoffer, og jeg er Made4men’s ekspert inden for barbering.
Jeg har barberet mig med alle typer af knive/skrabere/koste, samt brugt over 100 forskellige cremer/sæber. Derudover arbejder jeg med at skrive om produkterne hver dag, hvilket har bidraget til en stor viden inden for barbering.