DE Safety Razor

En Double Edge Safety Razor er en barberkniv som benytter små barberblade som kan udskiftes. Bladet stikker ud på begge sider af hovedet - og derfor hedder det Double Edge eller DE. Alle kan benytte en Safety Razor til barbering - altså både nybegyndere og øvede, så hvis du vil starte ud med old school barbering er Safety Razors et hit som rigtig mange er begyndt at benytte. "Back to Basic" barbering er hipt og billigt. Bladene til en DE razor koster nemlig nærmest ingenting og du kan se vores udvalg af barberblade her>>

Læs mere om Double Edge Safety Razors her
Sorter efter

Gammeldags barbergrej

Double Edge Safety Razor, er ikonisk for den gammeldags barbering, og det giver en helt specielt følelse at bruge en den klassisk DE skraber til barbering. DE-skraberne er den helt tidlige udgave, af de skraber som man kender i dag, hvor Gillette sidder på stor dele af verdensmarkedet.

Der er noget helt specielt over at barbere sig med en DE skraber, og man får også en super tæt barbering, med de ekstra skarpe barberblade. Man kan også spare mange penge, på at barbere sig med DE skraber frem for alminde skrabere. Da barberbladene til DE skraberne holder meget længere og er meget billigere.

Der er noget helt specielt, ved at barbere sig på den gammeldags måde, med barberkost, barbercreme og DE skraber. Det giver en følelse af at være en rigtig mand, der gør noget ud af sit udseende. Der er noget meget mandigt over at stå og barbere sig med et skarpt barberblad, og få den glatteste barbering man kan tænke sig.

Så hvis du vil gøre lidt ekstra for dig selv under din barbering, så skal du have fingrene i en DE skraber. Så du kan få følelsen af den rigtige barbering, og hvordan man barberede sig i gamle dage.

Sikkerhedsskraber

Du undre dig sikkert, hvorfor det hedder en sikkershedsskraber eller Double Edge Safety Razor. Grunden til dette er på grund af teknologien bag ved skraberen. Da de første skraber kom frem, revolutionerede de mænds barbering, og man gik fra barberkniv, til de mere moderne sikkerhedsskrabere.

De var meget sværere at skærer sig med, på grund af den beskyttende del mellem barberbladets spids og din hud. På den måde blev det meget nemmere at barbere sig, og det er vi glade for. Hvis du ikke har lyst til at glemme hvor vi kommer fra, så skal du have dig en DE skraber eller Barberkniv.

DE Skrabere til mænd

Vi har samlet de bedste Safety Razors fra rundt omkring i verden lige her. Vi gør det, så du har mulighed, for at finde den perfekte Razor til dig. Det kan være svært at vælge, derfor kan du her se en top 3, over det mest solgt DE Safety Razors.

DE Safety Razors - bestsellers
  1. Mühle R89 DE Safety Razor
  2. Parker 96R DE Safety Razor
  3. Parker 98R DE Safety Razor

Så hvis du vil have en af vores mest solgte DE skrabere kan du kigge på de tre ovenstående, men ellers har vi også et stort udvalg, hvor der garanteret er noget der kan falde i din smag. Hvis du ikke er så meget til den klassiske barbering, så kan det være at en Barbermaskine er mere dig.