Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Preshave

Brug et preshave produkt som det første før barbering. Preshave produkter beskytter og forbereder huden inden mødet med barberskraberen. Ved at give et lettere glid henover huden, mindskes risikoen for irritation og skægpest. På den måde opnår du en tættere og mere komfortabel barbering.

Læs mere om preshave her >>
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Hvad er en Preshave?

En Preshave kan være mange forskellige ting, formålet med den er at du bliver klar til barbering. Preshaven skal hjælpe med at rette hårene op, og blødgere dem, så det bliver nemmere at barbere sig. Det som en god Preshave gør godt i forhold til sin konkurrenter, er at den også går ind og beskytter huden, samtidigt med at den blødgøre skægget.

Vi anbefaler:

Sådan bruger du den

  1. Påfør preshaven på de områder der skal barberes
  2. Masser den ind i skægget med cirkulære bevægelser
  3. Lad den side i 2-3 min

Dette er egenligt udgangspunktet for en preshave, men der er flere step til den perfekte barbering. Hvis du vil have den ultimative barbering er det nogle produkter der er helt essentielle, ud over din skraber eller barberkniv.

Det skal du bruge til barbering:
  1. Preshave
  2. Barbercreme | Barbergel | Barbersæbe | Barberskum
  3. Aftershave

Dette er alle de grundlæggende ting du skal bruge, hvis du vil have den bedste barbering. Det er faktisk ret simpelt, og kræver ikke særligt meget mere end den almindelige barbering.

Barbering for begyndere

Hvis du har langt skæg, og skal være et glat barberet, så skal du ikke starte med at tage din skraber frem. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at tage en skægtrimmer eller en god saks, og begynde at trimme skægget ned i længden. Det vil være for besværligt med en skraber, og du vil bare risikere at skære dig.

Når du har fået det meste af længden, er det på tide at bløde skægget op. Hvis du vil have din barbering til at gå så let som muligt, skal du starte med en god preshave. Når du har anvendt din preshave, er du næsten klar til barbering. Du mangler bare barberskummen, og så skal der barberes.

Når du skal barbere dig har du flere valgmuligheder, du kan nemlig barbere dig med barberkniv, DE Safety Razor eller skraber.. Det sidste du mangler, er at bruge din aftershave, til at tage de værste irritationer, også skal du bare påføre din ansigtscreme.