Baxter of California Facial Scrub

Baxter of California Facial Scrub (120 ml)

150,00 kr
Kun 3 tilbage!
150,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Baxter of California Facial Scrub Exfoliating Scrub For Men er en mild exfolierende scrub der fjerner urenheder og døde hudceller. Efter denne proces stimuleres og fremskyndes hudens naturlige fornyelse.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Beskrivelse:
Baxter of California Facial Scrub er en mild exfolierende scrub der fjerner urenheder og døde hudceller. Efter denne proces stimuleres og fremskyndes hudens naturlige fornyelse. Samtidig blødgører den, udglatter og giver huden et sundt udseende.


Cremen er specielt velegnet til ødelagte områder på huden, men ved brug beskyttes samtidig den sunde hud. Resultat ved brug af Facial Scrub Exfoliating Scrub For Men er en glat, jævn og afbalanceret hud som fremstår sund og rask. Denne creme er samtidig et ideelt værktøj før barbering til at løft hårene og gøre barberingen nemmere.

Effekt:
Rensning

Sådan gør du:
Kom scrubben på dine fingerspidser og gnid den ind i huden i cirkulære bevægelser. Vær specielt grundig omkring panden, under hagen og omkring næsen, da disse steder er specielt udsatte for urenheder. Skyl efterfølgende scrubben af med vand og lad den ikke på noget tidspunkt komme i kontakt med øjnene. Det anbefales, at scrubben benyttes en til to gange om ugen.

Hudtype:
Alle hudtyper.

Indhold:120ml.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: