Baxter of California Herbal Mint Toner

Baxter of California Herbal Mint Toner (300 ml)

160,00 kr
Herbal Mint Toner fra Baxter of California er en alkoholfri toner der er lavet til normal til fedtet hud. Produktet fjerner skidt og olie fra huden dybt nede i porrerne, og efterlader huden ren og forfrisket
160,00 kr

Beskrivelse:
Herbal Mint Toner fra Baxter of California er en alkoholfri toner der er lavet til normal til fedtet hud. Produktet fjerner skidt og olie fra huden dybt nede i porrerne, og efterlader huden ren og forfrisket. Dermed er det slut med skinnende og fedtet hud.

Anvendelse af dette produkt vil betyde, at din hud ikke kommer til at fremstå fedtet og beskidt, men derimod sund og frisk. Og anvendelsen er yderst brugervenlig.

Effekt:
Hurtigt rensende

Sådan gør du:
Herbal Mint Toner er et yderst nemt produkt at bruge. Ved oplevet fedtet hud smøres toneren blot på og tørres efterfølgende af. Toneren er altså oplagt at bruge i løbet af dagen, hvor der ikke lige er tid til en dybdegående rensning.

Hudtype:
Normal til fedtet hud

Indhold:
300ml

Se lignende produkter
Bedømmelser
5.0
(2 bedømmelser)
Stjerner
Ray | Renser i dybden
Den renser godt i dybden og som sagt super efter barbering for et rent ansikte, tonerne formindsker desuden porerne så du får en glat hud. Duften er en positiv overraskelse toner af bl. a. Ginseng og lime. En maskulin frisk duft. Den bedste toner jeg har prøvet!
Stjerner
jakob hoffmann | Genialt produkt
Genialt produkt. Super at bruge efter barbering. Både hvis det er skraber eller el. Tag lidt ud på en vatrondel, og fjern de sidste rester fra barberingen. Huden bliver frisk, og rødme og svie mindskes..
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: