Baxter of California Under Eye Complex

Baxter of California Under Eye Complex (22,5 ml)

229,00 kr
Kun 3 tilbage!
229,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Under Eye Complex fra Baxter er produktet der gør det af med sorte rander under øjnene. Huden under øjnene er i underskud af fugt i forhold til resten af ansigtet, hvilket betyder, at den hurtigere ældes.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Under Eye Complex er en stærk anti-rynke øjencreme for mænd, skabt specielt til at løse deres øje-relaterede bekymringer. Ideel til brug både dag såvel som nat. Den nyligt relancerede og forbedrede formel minimerer øjeblikkeligt hævelser og mørke rander under øjnene. Over tid hjælper den til at udjævne og tone den sarte hud omkring øjnene.

Under Eye Complex bør bruges jo før jo bedre. Ved at kigge på et 5-7 år gammelt billede vil man opdage, at øjnene ældes hurtigere end resten af ansigtet, derfor er denne creme et naturligt valg for at undgå en tydelige forskel fra resten af ansigtet

Sådan gør du: Baxter bruges som en almindelig fugtighedscreme på området under øjnene. Mindst en gang dagligt masseres cremen på området, hvorefter det selv skal have lov til at tørre ind. Undgå at smøre det direkte i øjet.

Hudtype: Alle

Indhold: 22,5 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.5
(2 bedømmelser)
Stjerner
Mikkel Hansen |
Stjerner
Ray | Super øjencreme
Så har vi de der sorte ringe under øjnene og indkøbsposer under øjnene. Vad gøre? Jo, man tager lidt BOC Under eye complex på pegefinger og masserer meget blidt ind i området under øjnene. Huden lysner lidt mere og det uden at tilføre nogen form for farve for at skjule misfarve. Cremen tilhører vitamin C og ginseng til den tynde hud vi har under øjnene. Og efter kort tid er der kommet nyt liv til de nu meget små indkøbsposer under øjnene.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: