Beardsley Conditioner (Condtioner til Skæg)

Beardsley Conditioner - Balsam til Skæg (Wild Berry Flavor - 236 ml)

139,95 kr
139,95 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Conditioner til skæg fremstillet med botaniske ingredienser (wild berry) og formuleret specielt til at løse de særlige behov ved langt ansigtshår.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Beardsley Conditioner er fremstillet med naturlige ingredienser og formuleret specielt til at løse de særlige behov mænd med langt ansigtshår oplever.
Beardsley Conditioner blødgører skæg og overskæg og renser det blidt. Det har ikke kun evnen til at rense og blødgøre håret, men beskytter også din hud fra udslæt eller irritation, om ellers ofte opstår, når man begynder at vokse hår i ansigtet.
Wild Berry duften er let, frisk og med med en smag, som hverken er bitter eller fremtonet - og ifølge producenten: Kissable.

Bør købes sammen med Beardsley Shampoo til skæg

Hvorfor en speciel shampoo til skæg?
Når du vasker dit skæg har de fleste mænd det med bare at bruge deres normal shampoo, men de færrest bruger shampooen aktivt i skægget. Det er sandsynligvis fordi almindelig shampoo smager bittert og at anvende shampoo direkte ved området omkring munden er derfor ubehageligt.
Fordi skæg er direkte udsat for fødevarer, drikkevarer eller røg, fortjener dit skæg at blive behandlet bedre. Beardsley har en mild botanisk formel og smag, som gør det til en fornøjelse at vaske skæg skæg så ofte og så grundigt som du har lyst til.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!