Beardsley Conditioner (Condtioner til Skæg)

Beardsley Conditioner - Balsam til Skæg (Wild Berry Flavor - 236 ml)

139,95 kr
Conditioner til skæg fremstillet med botaniske ingredienser (wild berry) og formuleret specielt til at løse de særlige behov ved langt ansigtshår.
139,95 kr

Beskrivelse:
Beardsley Conditioner er fremstillet med naturlige ingredienser og formuleret specielt til at løse de særlige behov mænd med langt ansigtshår oplever.
Beardsley Conditioner blødgører skæg og overskæg og renser det blidt. Det har ikke kun evnen til at rense og blødgøre håret, men beskytter også din hud fra udslæt eller irritation, om ellers ofte opstår, når man begynder at vokse hår i ansigtet.
Wild Berry duften er let, frisk og med med en smag, som hverken er bitter eller fremtonet - og ifølge producenten: Kissable.

Bør købes sammen med Beardsley Shampoo til skæg

Hvorfor en speciel shampoo til skæg?
Når du vasker dit skæg har de fleste mænd det med bare at bruge deres normal shampoo, men de færrest bruger shampooen aktivt i skægget. Det er sandsynligvis fordi almindelig shampoo smager bittert og at anvende shampoo direkte ved området omkring munden er derfor ubehageligt.
Fordi skæg er direkte udsat for fødevarer, drikkevarer eller røg, fortjener dit skæg at blive behandlet bedre. Beardsley har en mild botanisk formel og smag, som gør det til en fornøjelse at vaske skæg skæg så ofte og så grundigt som du har lyst til.

Bedømmelser
4.5
(6 bedømmelser)
Stjerner
Mikkel E. | Prikken over i'et
Giver lige det sidste til skægget. Både i blødhed, men også i glans.
Bruger den sammen med Beardsley Shampoo.
Stjerner
Lars Frederiksen | God balsam
God balsam, dufter godt og ikke for meget. Tuben er ikke så god, den glider let ud ad hænderne, når de er våde. Ville være bedre med den den tilsvarende shampo er i
Stjerner
Daniel Jensen | Blødgør som intet andet
Lækker balsam til skægget
Stjerner
Christian | Forkert "duft"
Denne conditioner er ikke med Wild Berry Flavor, men derimod en ganske neutral duft. Passer derfor ikke specifikt til deres ene shampoo. Fint produkt derudover
Stjerner
Jørn Th Simonsen | Godt produkt
God til blødgøring af skæg
Stjerner
Abdullah Mujahid Ali | Conditioner til skæg
En god løsning at have når man bruger Beardsley shampoo til skæg de går hånd i hånd og efterlader ens skæg blød og velduftene
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: