Beardsley Shampoo (Shampoo til Skæg)

Beardsley Shampoo - Shampoo til Skæg (Wild Berry Flavor - 236 ml)

139,95 kr
Shampoo fremstillet med naturlige, botaniske ingredienser og formuleret specielt til at løse de særlige behov ved langt ansigtshår.
139,95 kr

Loading availability message…

Beskrivelse:
Beardsley shampoo er fremstillet med naturlige, botaniske ingredienser og formuleret specielt til at løse de særlige behov mænd med langt ansigtshår oplever.
Beardsley Shampoo blødgør skæg og overskæg og renser det blidt. Det har ikke kun evnen til at rense og blødgøre håret, men beskytter også din hud fra udslæt eller irritation, om ellers ofte opstår, når man begynder at vokse hår i ansigtet.
Wild Berry duften er let, frisk og med med en smag, som hverken er bitter eller fremtonet - og ifølge producenten: Kissable.

Hvorfor en speciel shampoo til skæg?
Når du vasker dit skæg har de fleste mænd det med bare at bruge deres normal shampoo, men de færrest bruger shampooen aktivt i skægget. Det er sandsynligvis fordi almindelig shampoo smager bittert og at anvende shampoo direkte ved området omkring munden er derfor ubehageligt.
Fordi skæg er direkte udsat for fødevarer, drikkevarer eller røg, fortjener dit skæg at blive behandlet bedre. Beardsley har en mild botanisk formel og smag, som gør det til en fornøjelse at vaske skæg skæg så ofte og så grundigt som du har lyst til.

Kan du bruge skæg shampoo på dit hår også?
Ja. Hvad er godt for dit skæg er også godt for dit hår. Så det er en god ide at bruge skæg shampoo på dit hår, men ikke en god ide at bruge hår shampoo på dit skæg.

Hvad hvis du lige er begyndt at vokse skæg?
Når du stopper med at barberere dig, kan din hud reagere ved at producere flere døde hudceller. Hyppig vask med Beardsley shampoo er en glimrende måde at undgå dette problem. Mange nye skæg-growers opdager at Beardsley med de særlige botaniske ingredienser virker beroligende på huden i de første uger af skægprojektet.


Ingredienser
Water (Aqua), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium C14-16 Olephin Sulfonate, Cocamide DIPA, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Polyquaternium-10, Chamomilla Recutita Flower/Leaf (Chamomile) Extract, Fragrance (Parfum), PEG-16 Macadamia Glycerides, Citric Acid, Glycerin, Sodium Saccharin, Methylparaben, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propylparaben
Bedømmelser
5.0
(19 bedømmelser)
Stjerner
Mikkel E. | Fantastisk skægshampoo
Jeg arbejder til dagligt på et skibsværft, hvor alt fra forskellige støvrester til skærerfedt sætter sig i mit skæg. Det bliver ligesom en fuglerede til sidst på dagen, og har nærmest samlet sig i dreadlocks. Jeg skyller skægget godt af, og tilsætter så den passende mængde shampoo, afhængig af skæglængden.
Skægget bløder op, og får en dejlig duft. Det lille værksted, som havde samlet sig i skægget, forsvinder helt.
Stjerner
Michael Sandager Ravn | Billigt og virker
Billigt og virker efter første gang, og føler kun at det skal bruges 3 gange i ugen
Stjerner
hedin haraldsen | beardsley shampoo
god
Stjerner
rasmus poulsen | rigtig god
mit skæg er blivet dejligt blødt og stikker ikke mere efter jeg er begyndt at bruge dette produkt så kan klares anbefales
Stjerner
Nicklas Christiansen | Skæg shampoo
Jeg er vild med dette produkt. Det gør virkelig noget for skægget og ikke mindst huden! Det føles sundere, stærkere og ser flottere ud.
Jeg var meget skeptisk omkring det der stod mht at det rent faktisk smager godt, men jeg er virkelig positivt overrasket. Det smager, helt ærligt, ret godt :) man skal selvfølgelig ikke tage det i munden, men jeg måtte lige prøve engang da jeg havde skummet det igennem skægget. En shampoo der smager sødt og ikke den forfærdelige smag af sæbe, whats not to like! Kan klart anbefales
Stjerner
Lars Frederiksen | Lækker shampo
Skummer godt op, dufter godt
Stjerner
Daniel Jensen | Rigtig god, og dejlig duft
Uden tvilvl noget jeg vil købe mere af
Stjerner
Daniel Thomsen | Super skægshampoo
Rigtig god shampoo til skægget. Giver en god friskhed og fjerne alle skæl
Stjerner
Nicolaj Andersen | Super
Lækker shampoo med god duft og gøre som de beskriver.
Stjerner
Morten Elholm | Virkelig god shampoo
Den er rigtig god og man kan mærke at den går ind og gøre det den skal - men ville dog bare ønske at det ikke var med den duft, at duften var lidt mere neutral hehe
Stjerner
Henrik Eriksen | Verdens bedste
Det er verdens bedste skæg shampoo basta!
Stjerner
Dan Dalvang | Som sendt fra Valhalla!
Denne shampoo må være den shampoo Odin, Thor og de andre guder fra Valhalla bruger!
Stjerner
Rasmus Lund | Fantastisk!!
Kan slet ikke få armene ned over denne shampoo!!
Stjerner
Ulrik | Behagelig duft
Behagelig og naturlig duft af træ-olier. Rigtig god til prisen!
Stjerner
Peter | Lækkert blødt skæg
Helt som de andre anmeldelser lover så giver den virkelig blødt skæg med det samme!

En anden god ting er at den lader til at vare rigtigt længe, man skal virkelig ikke bruge ret meget.

Kunne dog måske godt dufte en smule mindre syntetisk, men det er nu ikke noget som er et stort problem. Jeg vil helt sikkert stadig anbefale den!
Stjerner
Bent Martin Winther | Dejligt blødt skæg
Den bedste shampoo jeg har prøvet. Gør skægget blødt, og dufter dejligt. Et must til enhver mand med skæg, stort som småt
Stjerner
Daniel | Virker med det samme
Perfekt shampoo som fjerner skæl og tør hud i skægget. Er positivt overrasket, og kan klart anbefale dette produkt til andre.
Stjerner
David Pontoppidan | Kanon produkt, virker øjeblikkeligt
Virkelig et godt produkt som jeg slet ikke kendte til før jeg læste om det på nettet. Fjerner skæl og tør hud i skægget og gør det blødt og rart. Virker øjeblikkeligt!
Stjerner
Abdullah | Mega god Shampoo
Denne shampoo er bare kanon god til fuldskæg, har man først taget dette produkt i brug skifter man ikke til anden shampoo. Den efterlader skæget blødt i mange timer samt plejer skæget og efterlade det med god duft som være hele dagen.
Spørgsmål
er det muligt at man kan få ingredien listen
-14
Ofte købt sammen med: