Beardsley Shampoo (Shampoo til Skæg)

Beardsley Shampoo - Shampoo til Skæg (Wild Berry Flavor - 236 ml)

139,95 kr
139,95 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Shampoo fremstillet med naturlige, botaniske ingredienser og formuleret specielt til at løse de særlige behov ved langt ansigtshår.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Den ultimative skægshampoo fra Beardsley

Ønsker du at vedligeholde skægget og holde det rent, så er Beardsley skægshampoo lige noget for dig. Denne shampoo er fremstillet med naturlige, botaniske ingredienser og formuleret specielt til at løse de særlige behov mænd med langt ansigtshår oplever.

Beardsley Shampoo blødgør skæg og overskæg og renser det blidt. Det har ikke kun evnen til at rense og blødgøre håret, men beskytter også din hud fra udslæt eller irritation, om ellers ofte opstår, når man begynder at vokse hår i ansigtet.

Wild Berry duften er let, frisk og med med en smag, som hverken er bitter eller fremtonet - og ifølge producenten: Kissable.

Hvorfor en speciel shampoo til skæg?
Når du vasker dit skæg har de fleste mænd det med bare at bruge deres normal shampoo, men de færrest bruger shampooen aktivt i skægget. Det er sandsynligvis fordi almindelig shampoo smager bittert og at anvende shampoo direkte ved området omkring munden er derfor ubehageligt.

Fordi skæg er direkte udsat for fødevarer, drikkevarer eller røg, fortjener dit skæg at blive behandlet bedre. Beardsley har en mild botanisk formel og smag, som gør det til en fornøjelse at vaske skæg skæg så ofte og så grundigt som du har lyst til.

Kan du bruge skæg shampoo på dit hår også?
Ja. Hvad er godt for dit skæg er også godt for dit hår. Så det er en god ide at bruge skæg shampoo på dit hår, men ikke en god ide at bruge hår shampoo på dit skæg.

Hvad hvis du lige er begyndt at vokse skæg?
Når du stopper med at barberere dig, kan din hud reagere ved at producere flere døde hudceller. Hyppig vask med Beardsley shampoo er en glimrende måde at undgå dette problem. Mange nye skæg-growers opdager at Beardsley med de særlige botaniske ingredienser virker beroligende på huden i de første uger af skægprojektet.

Ingredienser
Water (Aqua), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium C14-16 Olephin Sulfonate, Cocamide DIPA, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Polyquaternium-10, Chamomilla Recutita Flower/Leaf (Chamomile) Extract, Fragrance (Parfum), PEG-16 Macadamia Glycerides, Citric Acid, Glycerin, Sodium Saccharin, Methylparaben, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propylparaben
er det muligt at man kan få ingredien listen
-11