Biotherm Blue Therapy Red Algae Lift Serum (15 ml)

Biotherm BT Natural Lift Cure (15ml)

385,00 kr
Kun 1 tilbage!
385,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Biotherm BT Natural Lift Cure er et anti-age serum, der er sund for huden, samtidig med at det fugter og giver ekstra glød. Denne serum indeholder ekstrakt af rødalger.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Serum fra Biotherm er vejen til en sundere hudBiotherm BT Natural Lift Cure er et anti-age serum, der udviklet til at trænge ned i hudens fine lag. Serummet har en let og mere flydende konsistens, end du er vant til fra en dagcreme. Derudover er serummet beriget med rødalge-ekstrakt.

Hvad er serum?
Serum er en væske, der er udviklet med det formål, at trænge ned i hudens fine lag. Det indeholder en stor mængde af sunde molekyler og ingredienser, som er med til at pleje din hud og give den næring.

Derfor er Biotherm BT Natural Lift Cure sund for din hud
Serum er særdeles velegnet, hvis du har problemer med rødme, ønsker at give din hud mere fugt eller blot beskytte huden. Serum er godt til at reducere rynker, urenheder og linjer i huden, da konsistensen er mere flydende, og derfor trænger dybere og hurtigere ind i huden.

Sådan bruges den
Først skal du rense din hud grundigt, så Biotherm BT Natural Lift Cure kan trænge ordentligt ned i hudlagene. Derefter påføres det nænsomt i en passende mængde i ansigtet - undgå området lige omkring øjnene. Det er vigtigt, at lade serummet trænge helt ind i huden, inden du eventuelt benytter en creme.

Du kan med fordel påføre det inden sengetid, så det kan arbejde med din hud natten over.

Indhold
15 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: