Biotherm Homme Fitness Age Kit

Biotherm Homme Fitness Age Kit

499,95 kr
Biotherm Homme har sammensat et lækkert sæt til mænd, der gerne vil holde deres udseende vedlige og forblive unge.
Kun 3 tilbage!
499,95 kr

Beskrivelse:
Biotherm Homme laver nogle lækre pleje produkter til mænd, og de har nu sammensat et Fitness Age Kit. Det er et perfekt sæt til mænd der går op i sig selv, og du får lige det du skal bruge, for at kunde pleje dig selv. Sættet indeholder 3 produkter som har hver deres funktion.

Fitness Age Advanced (50 ml)
Er en dag creme, der hjælper med at få huden til at se ung og stram ud. Cremen holder i helt op til 12 timer, og hjælper med at oxidere huden, så den altid er frisk. Cremen er ikke fedtet og efterlader huden glat og fugtig. Brug cremen hver morgen eller aften, helst efter barbering eller bad.

Shaving Foam (50 ml)
Barberskum der lindre huden under barbering. Dermatologisk testet på følsom og sart hud. Barberskummen går ind og modvirker irritationer under barbering. Super simpel pumpe til dosere barberskummen, så du får den rette mængde hver gang. Efterlader din hud blød og glat efter barbering.

Aquafitness Shower Gel (40 ml)
Hvis du står og mangler en Shower Gel, så er denne fra Biotherm super god. Den indeholder 98% naturlige ingredienser der kan nedbrydes af vand. Giver huden en dejlig naturlig friskhed, og samtidigt for den en blød og smidig overflad.

Indhold:
Fitness Age Advanced (50 ml)
Shaving Foam (50 ml)
Aquafitness Shower Gel (40 ml)
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: