Biotherm Homme T-pur Facial Cleanser
Bedst i test

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser (125 ml)

199,00 kr
199,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Biotherm Homme T-pur Facial Cleanser er en lækker ansigtsvask til fedtet og skinnende hud. En del af Biotherm's T-pur serie der er specielt udviklet til fedtet hud.
  • Egenskaber:
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Fugtigt vejr, høj varm, solskin eller bare fedtet og skinende hud. Det er et universalt problemt for utroligt mange mænd, og her er der endelig et produkt, der kan bekæmpe problemet.

Biotherm Homme T-pur Purifying Cleanser er en vaskemousse primært til kombineret hud, hvor du har tendens til urenheder i T-zonen (pande, næse og hage). Den fjerner urenheder og renser huden i dybden.

Biotherm Homme T-pur Purifying Cleanser reducerer hudens produktion af talg og fedt, mindsker urenheder og efterlader huden mat, frisk og reducerer risikoen for bumser. Modsat mange andre produkter på markedet udtørrer denne mousse ikke huden. Biotherm Homme T-pur Purifying Cleanser indeholder hvidt ler, bakteriedræbende elementer samt kobber og zink.

Hvis du gerne vil komme dine urenheder i huden til livs, og samtidigt sørger for huden ikke kommer til at skinne og se fedtet ud, så skal du prøve Biotherm Homme T-pur Purifying Cleanser. Det er en utroligt effektiv ansigtsvask til mænd, som har flere gavnlige funktioner, der giver dig en ren og pæn hud.

Luksus ansigtsvask
Biotherm Homme er kendt for at lave nogle af de bedste produkter til mænds hudpleje, og denne ansigtsvask er endnu en af slagsen. Den hjælper med at fjerne urenheder i huden, og er specielt brugbar inden barbering, da den hjælper med at bløde skægstubbene op.

Det er vigtigt at huske at bruge fugtighedscreme, specielt når man renser huden. Når du bruger ansigtsvask skal du altid starte med denne, også derefter barbere dig, hvis det er nødvendigt, og til aller sidst påføre en fugtighedscreme.

På den måde giver du din hud den helt rette pleje, og så hjælper du den med at slappe af, så der ikke opstår irritationer i huden. Det er en lækker måde, hvorpå man kan gøre lidt ekstra i sin daglige rutine, så man får en flot og blød hud.

Hudtype:
Velegnet specielt til fedtet hud, men er en god ansigtsrens til alle hudtyper.

Testet af mænd:
- Huden ser ren og sundere ud (87% i testen)
- Urenheder bliver fjernet hurtigt (86% i testen)
- Porerne er renset for deres urenheder (83% i testen)
- Porerne ser mindre og lukkede ud (77% i testen)

Sådan bruger du den:
Skyl dit ansigt med lunken eller varmt vand. Pres lidt mousse ud i hånden så det har størrelse som en ært. Gnid dine hænder sammen for at skumme produktet op. Vask så dit ansigt, hals og nakke og skyl grundigt med vand.

Hvor tit:
Brug Biotherm Homme T-pur Purifying Facial Cleanser hver morgen før barberingen og om aftenen for at fjerne det snavs huden har været udsat for i løbet af dagen.

Indhold:
125 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.8
(9 bedømmelser)
Stjerner
Dennis Jensen |
Stjerner
Mathias Jørgensen | Renere hud på 14 dage!
Efter 14 dage var der en betydelig forskel at se! Der er kun enkelte bumser tilbage og huden føles mindre fedtet og mere frisk - har kun brugt denne ansigtssæbe og ikke de andre produkter i serien
Stjerner
Peter Moldt |
Stjerner
Per Hansen | -
-
Stjerner
Bjørn Frost | Rigtigt godt.
Gør hvad den lover, bestemt pengene værd.
Stjerner
Frederik | Fantastisk
Virkelig fantastisk produkt, kan ses forbedringer allerede efter 3 dage! FANTASTISK
Stjerner
Malthe | Perfekt!
Har altid haft problemer med en fedtet hud og derfor også mange hudorme. Denne produkt har dog været fantastisk og allerede efter 2 uger ser jeg store forbedringer. Det gør hvad den lover i forhold til mange andre der lover guld og grønne skove, for så ikke at kunne leve op til det. Så døjer du med fedtet hud er dette produkt klart det bedste valg!
Stjerner
David | Bedste produkt, jeg endnu har prøvet
Denne ansigtsvask er, ligesom resten af Biotherms T-Pur serie, af ypperlig kvalitet. Har døjet med fedtet hud i en længere periode, men kombinationen af denne ansigtsvask og de to andre produkter i serien gør underværker for min hud. Hvis du lider af fedtet hud, kan jeg kun smide en varm anbefaling efter disse produkter!

Ja, det er i det dyrere prisleje, men produkterne holder i månedsvis, og resultaterne er bemærkelsesværdige. Det er trods alt for din egen skyld!
Stjerner
Ken Højland | Virkelig god ansigtsvask, hvis du har lidt tendens til uren hud i perioder
Virkelig god ansigtsvask, hvis du har lidt tendens til uren hud i perioder... Mærker en forskel allerede efter få dage... Efterlader huden super frisk.....Kan virkelig anbefales til dig der har kombineret hud.....

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: