Biotherm Homme T-Pur Mousturizing Gel
Anbefalet af vores eksperter

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil Mattifying Moisturizing Gel (50 ml)

Biotherm Homme T-Pur Mousturizing Gel, holder huden mat og pæn hele dagen. Den trænger hurtigt ind, så man ikke får fedtet hud og den modvirker derfor forekomsten af bumser.
245,00 kr

Midlertidigt udsolgt

Beskrivelse:
Biotherm Homme T-Pur Mousturizing Gel oliefri fugtgivende gel, der holder huden mat og pæn hele dagen. Den trænger hurtigt ind, så huden ikke kommer til at se fedtet ud. Den lukker ikke porerne og modvirker derfor forekomsten af bumser.

Biotherm Homme T-Pur Mousturizing Gel indeholder frugtsyrer, der blidt peeler de døde hudceller og små mikrosvampe, der absorberer det overskydende hudfedt, så huden forbliver glat og mat hele dagen igennem. Biotherm Homme T-Pur Mousturizing Gel tilfører huden fugt, så huden bevares blød og smidig.

Indeholder mikrosvampe, der absorberer overskydende hudfedt, frugtsyrer, fugtaktive plejeelementer samt beskyttende UV-filter.

Hudtype:
Biotherm Homme T-Pur Mousturizing Gel er velegnet til fedtet og kombineret hud.

Sådan bruger du den:
1-2 pump med flasken er nok. Biotherm Homme T-Pur Mousturizing Gel anvendes om morgenen efter after-shave.

Hvor tit:
Anvendes dagligt.

Indhold:
50 ml
Bedømmelser
5.0
(4 bedømmelser)
Stjerner
Stefan Rethmeier |
Stjerner
Bjørn Frost | Rigtigt godt.
Gør hvad den lover, bestemt pengene værd.
Stjerner
Peter | Super produkt til fedtet hud
Har lidt af fedtet hud, men dette produkt har fået bugt med dette efter jeg begyndte at bruge denne ansigtscreme sammen med ansigtsvasken fra samme serie. Kan klart anbefales!
Stjerner
Jesper Kristensen | Den her vil jeg gerne anbefale
Den her vil jeg gerne anbefale. Jeg har kombineret hud, og har en meget fedtet pande der skinner. Den her stopper det sgu, det er dejligt. Jeg bruger den en gang om dagen og det er rigeligt. Så har du kombineret hud, så prøv denne her...
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: