Bluebeards Revenge Shaving Cream

The Bluebeards Revenge Shave Cream (100 ml)

129,00 kr
Millioner af mænd verden over har det samme problem, stubbe der gør at selv det skarpeste barberblad har problemer med at skære igennem. Det kan blive en ret ubehagelig oplevelse.
129,00 kr

Beskrivelse:
Millioner af mænd verden over har det samme problem, stubbe der gør at selv det skarpeste barberblad har problemer med at skære igennem. Det kan blive en ret ubehagelig oplevelse. Bluebeards Revenge Shaving Cream indeholder de fineste ingredienser du kun finder i de dyreste barber creme. Yderligere indeholder den også deres hemmelige ingrediens, et videnskabligt bevist middel til at nedsætte skægvæksten. Midlet går over tid ind og nedsætter længden og tykkelsen af dine stubbe. Dette betyder at dine barberinger over tid vil blive meget mere behagelige.

Sådan gør du:
Med en barberkost: Skum den op med barberkosten og brug barberkosten til at fordele det i ansigtet. Barber dig.
Med fingrene: Put en lille smule imellem hænderne sammen med meget lidt vand. Skum op mellem fingrene og brug fingrene til at at fordele i hele ansigtet.

Indhold:
100 ml.

The Bluebeards Revenge Shave Cream vandt i øvrigt FHM's Best Grooming Product i 2013.
Bedømmelser
4.7
(3 bedømmelser)
Stjerner
Troels Mørk Hansen | Fantastisk barbercreme!
Superlækker creme, der hverken forårsager hudirritation eller andre skavanker. Skummer utrolig nemt op, til lækkert, kraftigt skum :)
Stjerner
Philip Moltke-Leth | Et godt køb
Hel tæt barbering uden irritation. Den har en kraftig, men ikke ubehagelig lugt - jeg vil anbefale IKKE at blande med en parfumeret aftershave, brug hellere fugtighedscreme. Man kan sagtens bruge fingrene til at massere det ind i stedet for en børste, og der skal næsten ikke noget til.
Stjerner
Abdelmalek Benarabe | Abdel
Virker fint til barbering
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: