Böker Arbolito Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Böker Arbolito Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")

2.090,00 kr
Kun 3 tilbage!
2.090,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Arbolito er en af Böker's absolutte topmodeller og er kendt for dens ekstremt høje design niveau.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Böker har med deres Arbolito skabt en helt unik barberkniv, som er indbegrebet af godt design og håndværk. Denne barberkniv fortæller rigtig meget om Böker, som virksomhed og hvilken standard de ligger for deres produkter. Böker's produkter har igennem flere generationer været kendt under navnet Arbolito, som på spansk betyder "lille træ". Du har der forklaringen på Bökers logo og navnet på netop denne her barberkniv, da den på mange måder beskriver Böker som virksomhed og deres værdier.

Håndtaget
Arbolito har et af de mere detaljeret og anderledes håndtag i Böker's sortiment. Håndtaget er udformet i et maskulint sort plast materiale, som både giver et lækkert design og god funktionalitet. Men det helt unikke ved det håndtag er udsmykningen. For det første er der indgraveret Solingen i selve skaftet, som tydeligt ære byen og håndværket, som er blevet skabt i den tyske by i flere hundred år. I bunden er håndtaget udsmykket med en krone, som meget godt beskriver barberknivens betydning for Böker og symbolikken i en kniv, som er en konge værdig.

Kniven
Barberkniven er udformet med et blad i premium stål fra Solingen, som giver et ekstremt skarpt og holdbart blad. Kniven har fået en meget karakteristisk spansk spids og Böker's kendte hollow ground slibning. Du vil sagt med få ord få en barberkniv i verdensklasse, kniven er selvfølgelig produceret i hånden og er gået igennem mere end 120 steps.

Böker Arbolito kommer med unikt serienummer, ægthedscertifikat og historisk æske.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Sort plast
Slibning: Hollow Ground
Indgravering: Böker Arbolito på kniven & Solingen på håndtaget
Fremstillet af Böker i Solingen i Tyskland
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: