Böker Classic Razor Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Böker Classic Razor Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")

895,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Kristoffer Degn
Tyske Böker har med denne håndlavet barberkniv lavet en kniv, som vil få både nybegyndere og erfarne brugere til at føle sig som konger af wet shaving.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Tyske Böker har med deres Classic Razor Barberkniv skabt en meget unik barberkniv. For det første er kniven håndlavet i Tyskland af nogle af branchens absolut bedste og dygtigste eksperter. Men Böker har også udviklet en kniv, som ligger sig lige i smørehulet mellem prisvenlige og high end barberkniv uden at gå ned på kvaliteten. Resultatet er derfor blevet en barberkniv med outstanding value for money!

Håndtaget
Böker har ikke kaldt denne model Classic for sjov og en af grundene er det meget autentiske designet sorte håndtag. Håndtaget er produceret i et sort plastmateriale, som ikke kun giver et smukt og stilrent look - men også et meget højt kvalitetsniveau og brugervenlighed.

Kniven
Böker har produceret deres Classic Razor Barberkniv med et blad i carbon stål med hollow ground slibning. Den kombination giver et meget stærkt blad, som stort set ikke kan slides op - og det er ikke det eneste Böker har gjort for at give deres kniv ekstrem holdbarhed. Bladet er produceret med en round point spids, som betyder at du vil have en barberkniv for livet.

Böker barberkniven kommer i en historisk æske med et ægthedscertifikat.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Sort plastmateriale
Slibning: Hollow Ground
Fremstillet af Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: