Böker Damast Ibenholdt Barberkniv (5/8")
Gratis fragt

Böker Damast Ibenholdt Barberkniv (5/8")

4.352,10 kr
Kun 1 tilbage!

Specialpris: 4.352,10 kr

Førpris: 4.890,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Made4Men mangler ord når det kommer til Böker Damast Ibenholdt. Verdensklasse har først nu fået en rigtig betydning!
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Böker har med deres Damast Ibenholdt overgået sig selv og skabt en barberkniv som vil give de fleste wet shavers vil få våde drømme. Barberkniven er en kombination af de absolut bedste elementer fra den stolte tyske virksomhed Böker. Kogt ned er kniven produceret på baggrund af historie, know how, mesterligt håndværk, materialer i top kvalitet og til sidst et hav af arbejdstimer!

Kniven
Det helt unikke ved denne barberkniv er uden sammenligning kniven, som er 100% håndlavet og produceret igennem en uhyggelig lang arbejdsproces. Kniven er udformet i den old gamle ståltype damaskus, som i flere tusind år har haft en gådefuld fremstillingsmetode.

Damaskus stålet er blevet kendt for dens anvendelse i sværdklinger i fortiden og har været kendetegnende ved stålets fremragende styrke og helt unikke udseende. Kniven har krævet mange timers håndværk og er produceret af 180 lag stål, som til sidst har resulteret i denne fantastiske barberkniv. Böker har holdt fast i deres tradtionelle hollow ground slibning og round point spids, som fremstiller damaskus stålet helt unikt og giver skarphed som ikke er set før.

Håndtaget
Håndtaget på Böker Damast Ibenholdt er selvfølgelig også nøje udvalgt og udformet i det fineste ibenholdt træ. Træets mørke farve giver et meget maskulint look, som matcher damaskus kniven helt perfekt. Håndværket har også i håndtaget været i fuldt fokus og Böker har fået integreret deres historiske logo på den mest elegante og stilsikre måde.

Böker Damast Ibenholdt er ikke bare en barberkniv. Vi vil nærmere kalde den et mesteværk. Du vil fra første sekund kunne føle og se, at denne barberkniv er noget helt unikt. Böker Damast Ibenholdt er ikke bare håndlavet fra start til slut - fremstillingsmetoden indeholder hele 150 steps, som til sidst ender ud i dette pragteksemplar af en barberkniv.

Barberkniven kommer i en premium træ æske med et ægthedscertifikat.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Ibenholt træ
Slibning: Hollow Ground
Fremstillet af Böker i Solingen i Tyskland
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: