Böker DE Safety Razor

Böker DE Safety Razor

339,00 kr
Safety Razors er super cool og en klassiker når det handler om oldschool barbering. Tyske Böker har med denne udgave lavet en Double Edge skraber, som giver en ekstrem effektiv og hurtig barbering.
339,00 kr

Böker har produceret noget af det bedste barberingsudstyr på markedet siden 1869, hvor den første produktion gik i gang. Alle Bökers produkter bliver produceret på deres egen fabrik i den tyske by Solingen. Produkterne er designet og fremstillet af eksperter med mange års erfaring og know how og du vil få oplevelsen af topkvalitet hver eneste gang.

Beskrivelse
Böker DE Safety Razor er produceret i et meget klassisk design i rå materialer, som giver et fedt og maskulint udtryk. Du vil med garanti få følelsen af rigtig mand, når du kommer i gang med barbering med denne skraber. Bökers Safety Razor er designet med en "butterfly" mekanisme, som gør det både hurtigt og let at skifte barberblad. Derudover giver det Double Edge skraberhovede dig også mulighed for en ekstrem effektiv og hurtig barbering, da du nu vil have skarpe barberblade på hver side af skraberhovedet.

Produktinformation
Materiale: Metal
Størrelse: 8,5 cm
Vægt: 57 g
Fremstillet i Solingen, Tyskland
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: