Böker DE Safety Razor

Böker DE Safety Razor

339,00 kr
Kun 3 tilbage!
339,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Safety Razors er super cool og en klassiker når det handler om oldschool barbering. Tyske Böker har med denne udgave lavet en Double Edge skraber, som giver en ekstrem effektiv og hurtig barbering.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Böker har produceret noget af det bedste barberingsudstyr på markedet siden 1869, hvor den første produktion gik i gang. Alle Bökers produkter bliver produceret på deres egen fabrik i den tyske by Solingen. Produkterne er designet og fremstillet af eksperter med mange års erfaring og know how og du vil få oplevelsen af topkvalitet hver eneste gang.

Beskrivelse
Böker DE Safety Razor er produceret i et meget klassisk design i rå materialer, som giver et fedt og maskulint udtryk. Du vil med garanti få følelsen af rigtig mand, når du kommer i gang med barbering med denne skraber. Bökers Safety Razor er designet med en "butterfly" mekanisme, som gør det både hurtigt og let at skifte barberblad. Derudover giver det Double Edge skraberhovede dig også mulighed for en ekstrem effektiv og hurtig barbering, da du nu vil have skarpe barberblade på hver side af skraberhovedet.

Produktinformation
Materiale: Metal
Størrelse: 8,5 cm
Vægt: 57 g
Fremstillet i Solingen, Tyskland
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: