Böker The Celebrated Bocote Barberkniv (Bocote Træ Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Böker The Celebrated Bocote Barberkniv (Bocote Træ Håndtag, 5/8")

1.326,10 kr
Böker The Celebrated Bocote er barberkniven, som alle wet shavers kun har turde drømme om.
Kun 2 tilbage!

Specialpris: 1.326,10 kr

Førpris: 1.490,00 kr

Böker er en meget stolt og anerkendt tysk producent af barberknive, som målrettet arbejder på at skabe de absolut bedste knive til alle jer wet shavers. Böker har med deres The Celebrated Bocote Barberkniv genskabt en af virksomhedens mest berømte knive, som har rødder helt tilbage fra 1906.

Håndtaget
The Celebrated Bocote er fremstillet af Böker's dygtigste håndværker, som har nøje udvalgt hver eneste materiale i barberkniven. Du vil opleve det helt unikke håndarbejde, når du får kniven i hånden for første gang og både føler og ser håndtaget på The Celebrated Bocote. Håndtaget er fremstillet i den fineste bocote træ, som giver et meget stilrent og klassisk look - og ikke mindst følelsen af kvalitet og håndarbejde i verdensklasse.

Kniven
Böker's barberknive bliver produceret på deres egen fabrik i den tyske by Solingen, som er kendt over hele verden for deres produktion af knive. Böker har brugt deres enorme viden og erfaring, som har resulteret i et helt ekstraordinær kniv på The Celebrated Bocote. Kniven er udformet med en round point spids, som giver en meget samarbejdsvenlig barberkniv. Men det er først når vi kommer til slibningen, at kniven for alvor skiller sig ud. Kniven er nemlig produceret med en special fremstillet hollow ground slibning, som giver dig en barberings oplevelse som du ikke finder andre steder - slibningen har givet kniven et blad, som holder grebet på huden som ingen andre barberknive på markedet.

Böker barberkniven kommer i en historisk æske med et ægthedscertifikat.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Bocote træ
Slibning: Ekstra Hollow Ground
Indgravering: The Celebrated
Fremstillet af Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: