Böker Waldorf 24 Karat Guld Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Böker Waldorf 24 Karat Guld Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")

1.890,00 kr
Er du en rigtig feinschmecker og ønsker du kun det bedste af bedste, så har Böker skabt den ultimative barberkniv til dig. Waldorf er nemlig fremstillet med en fuldt belagt kniv i 24K guld, som giver dig en barberkniv som skiller sig ud fra mængden.
Kun 2 tilbage!
1.890,00 kr

Du kender måske den tyske by Solingen, som er bedre kendt som "City of Blades" blandt erfarne wet shavers. Tilnavnet "City of Blades" stammer fra en lang produktions historie af kvalitets knive, som er blevet kendt over det meste af verden. Böker har stor ære af tilnavnet og du kan forvente noget ekstraordinært, når du får en Böker kniv i hånden.

Håndtaget
Böker Waldorf er fremstillet med et stilrent og klassisk håndtag i sort plast, som både giver en følelse af kvalitet og et super greb under barberingen. Böker går aldrig på kompromis og der bliver tænkt over hver eneste detalje og funktion. Det ses også i Waldorf hvor håndtaget har fået indgraveret Böker's logo i guld, som matcher den ekslusive kniv og giver et gennemført look.

Kniven
I mere end 100 år har Böker ikke fremstillet barberknive med fuldt guld belagte knive, men de lavet om på med deres Waldorf kniv. Waldorf kommer med en smuk og ekstrem eksklusiv barberkniv i 24K guld med en kerne af carbon stål. Kniven er udformet med en round point spids og en hollow ground slibning, som giver en brugervenlig og driftsikker barberkniv. Kombinationen af materialer og håndværk giver en helt fantastisk barberkniv, som mange wet shavers vil savle over.

Böker barberkniven kommer i en historisk æske med et ægthedscertifikat.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Sort plast
Slibning: Hollow Ground
Indgravering: Waldorf
Fremstillet af Böker i Solingen i Tyskland
Se lignende produkter

Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: