Böker Waldorf Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Böker Waldorf Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")

1.790,00 kr
Kun 2 tilbage!
1.790,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Er du typen der aldrig spare på noget og kun køber fra øverste hylde, så slå øjnene op og tag et kig på Böker's klassiske barberkniv Waldorf.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Waldorf har igennem mange år været et klassisk og tradionelt varemærke under Böker - som har fungeret som et symbol på historisk og klassisk håndværk. Böker har produceret denne barberkniv for at hylde Wardorf og deres lange liste af helt unikke barberknive, som wet shavers over hele verden er elsket i mange år.

Håndtaget
Håndtaget på Waldorf er holdt helt enkelt og der er tænkt i det klassiske håndværk. Derfor er håndtaget udformet i Böker's premium plastisk, som bare leverer gang på gang - og både giver et elegant design samt brugervenlighed, som de færreste knive kan følge med på. Traditionen tro har håndtaget fået indgraveret Böker's kendetegnende logo, som fuldender det historiske design.

Kniven
Når det kommer til kniven på Böker Waldorf er der virkelig ikke sparet på noget. For det første har kniven fået Böker's kendte hollow ground slibning, som giver en fantastisk barbering hver eneste gang. Som prikken over i'et har carbon kniven fået en laser indgravering af Waldorf logoet, som selvfølgelig er guld belagt.

Böker barberkniven kommer i en historisk æske med et ægthedscertifikat.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Sort plast
Slibning: Hollow Ground
Indgravering: Waldorf
Fremstillet af Böker i Solingen i Tyskland
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: