Bumser - 5 trin til at slippe af med bumser!


Forebyggelse af bumser

Denne guide giver dig den direkte vej til at komme af med bumser uden alt for meget udenomssnak.

Du får løsningen på dine hudproblemer og kan leve frit uden akne.


Trin 1 mod bumser: Vask dit ansigt

For at gøre op med bumser er det første skridt at vaske din ansigtshud ren. Det skal du helst gøre både morgen og aften - så du har et rent ansigt både nat og dag. Til det formål kan du bruge en ansigtsrens, som du skal massere ind i ansigt og hals. Skyl derefter grundigt med vand, så der ikke efterlades rester på din hud. Din hud fremstår ren og frisk - både dag og nat.


Made4men anbefaler: Anthony Acne Cleanser, som er en ansigtsvask mod acne og bumser. Rensen indeholder 2 % Salicyl syre, der modvirker uren hud, dræber bakterier og forebygger kommende udbrud på din hud.Trin 2 mod bumser: Rens din hud i dybden

En til to gange om ugen er det en god ide at rense huden i dybden. Til det skal du bruge en ansigtsscrub eller en ansigtsmaske. Vælger du at bruge en ansigtsscrub, skal du starte med at fugte dit ansigt, og derefter skal du massere din scrub grundigt ind i huden, så de små slibepartikler i scrub'en kan fungere. Vælger du i stedet en ansigtsmaske påføres masken, og derefter efterlades den i virkningstiden. Virkningstiden oplyses på emballagen.


Made4men anbefaler: Njord Face Scrub, som afhjælper alle problemer med tilstoppede porer pga. snavs og fedt. Den fjerner let døde hudceller fra hudens overflade og porerne uden at ridse huden. Er du mere interesseret i en ansigtsmaske, kan Made4men anbefale Anthony Deep Pore Cleansing Clay, som går ind og absorberer overskydende olie og mindsker hudens porer. Derudover giver den huden næring og forbedrer den naturlige fugtighedsbalance i din hud.Trin 3 mod bumser: Fugt til huden

Når du gør noget ved bumser, bliver din hud mere tør. Det betyder at den har behov for fugt, for at opretholde hudens balance. Til det skal du bruge en velegnet creme, som giver din hud fugt - uden at gøre den fedtet.


Made4men anbefaler Biotherm Homme Aquapower, som er en effektiv og plejende ansigtscreme. Den lette gel absorberes hurtigt i huden og efterlader din hud helt frisk. Har du fedtet hud, skal du sørge for at undgå en fedtet creme, som vil gøre din hud endnu mere fedtet. Prøv Anthony Oil Free Facial Lotion, som er en oliefri lotion - perfekt til fedtet hud. Den gør huden blød og fremmer opheling af huden samt hjælper med at genskabe hudens naturlige pH-værdi.Trin 4 når uheldet er ude: Spot Stick

Når uheldet er ude og du allerede har fået en bums, kræver det hurtig handling. En spot stick påføres direkte på bumser lige før du går i seng, derefter virker den om natten og næste morgen har du ren og frisk hud.

Made4men anbefaler Skin Doctors Zit Zapper, som effektivt fjerner bumserne, mens du sover. Påfør den lige inden du går i seng og lad den virke natten over - vupti, så vågner du op helt uden bumser.


Trin 5 når uheldet er ude: Dæk bumser til

Noget af det smartest til at undgå pinlige situationer med bumser er dækstifte, så du simpelthen kan dække bumserne til. Med en dækstift, undgår du at folk lægger mærke til de pinlige røde pletter på din hud, som markerer dine bumser. Det vigtigste ved en dækstift er, at den lader din hud ånde, så dine porer ikke tilstoppes yderligere. På den måde kan du dække dine bumser til og samtidig undgå at få flere bumser.


Made4men anbefaler Recipe for men Anti-Blemish Cover Stick, som er en dækstift, der samtidig behandler bumser, hudorme og urenheder. Den ikke-fedtende creme dækker bumser, hudorme og urenheder men modvirker stadig at dine porer bliver tilstoppede. Alt dette samtidig med at din hud kan ånde.

 Basiron Gel

Står du lige nu og mangler en effektiv behandling der åbner porerne i huden og dræber hudbakterierne, så bumserne ikke kommer frem mere?

Prøv en af disse tre midler fra Basiron: