Captain Fawcett Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil (50 ml)

Captain Fawcett Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil (50 ml)

349,00 kr

Specialpris: 349,00 kr

Førpris: 425,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil Limited Edition, fremstillet i samarbejde med den kendt skuespiller og model Ricki Hall
  • Egenskaber:
  • Beroligende
  • Blødgørende
  • Fugtgivende
  • Tørhed
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Limited Edition Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil


Captain Fawcett Ricki Hall's Booze & Baccy Beard Oil (50 ml) er en skægolie som er fremstillet i samarbejder med model og skuespiller Ricki Hall.
Produkterne i denne serie er fremstillet som Limited Edition som er lavet helt speciel.

Olierne i Ricki Hall serien er fremstillet i hånden hvilket også gør dem helt unikke. Duften er fremstillet i samarbejde med Ricki Hall, med vægt på at det skal være en maskulin olie der samtidig giver dig en fantastisk duft og et unikt brand.

Olien er fremstillet af en perfekt blanding af æsterike olier, der sørger for at den kombiner duften af lukseriøse noter fra sukkersøde og friske grønne tobaksblade, aromatisk røgelse, vanilje bønner, frisk humle og krydderier fra egetræet og appelsin som til sammen giver den en utrolig eksotisk duft.Skægolien fra Ricki Hall giver dig et "medium" shine som sørger for at dit skæg stadig ser normalt, men sundt ud. Det har en eksotisk duft som fjerner dårligt lugt, men som samtidig plejer din hud under skægget. Effekten i olien er også lavet til dig der har et tørt skæg, som hele tiden sørger for at det er sundt.

Anvendelse:
Ryst olien før brug, og dispensere et par dråber af olien i håndfladen og gnid sammen. Derefter smørre du dit skæg godt og grundigt ind ved at køre fingrene ind igennem skægget. Du kan derefter med stor fordel benytte dig af en skægkam som giver dig det perfekte look.

Indeholder:
50 ml.

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: