Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

189,00 kr
189,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
En helt unik skægolie fra Captain Fawcett, som indeholder guld i 23 karat flager. Denne skægolie sørger for du ligner og føler dig som en million.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 199,-

Unik skægolie


Du får her en helt enestående skægolie fra Captain Fawcett, der giver dig en mulighed for at forkæle dig selv som aldrig før, eller en du virkelig holder af.

Denne særlige formel til skægolien, har Captain Fawcett fremstillet i samarbejdet med Jimmy Niggels. Jimmy Niggels er ambassadør og stifter af den internationale orgination Beard Season.

Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml) er fremstillet af de bedste råvare får at du har en helt enestående skægolie. Målet med denne skægolie er at du som mand skal føle dig som en million dollars efter at have brugt den, og det er med god grund du kan føle det. Det sker alene af den grund at den indeholder flager af 23 karat guld, dvs. den næst højeste karat af guld som findes.Udover guld indeholder skægolien også, en masse gode ingredienser som sørger for at du får noget rigtig lækkert skæg.
Olien er fremstillet med friske oceaniske dufte og harpiksholdige noter. Oven på disse er den toppet med en fortryllende duft af en citrus blomst.

Skægolien giver dig et "medium" shine som sørger for at dit skæg stadig ser normalt, men sundt ud. Det er nemlig også den effekt som den skal have, at hjælpe dig af med tørret skæg.

Støt Beard Season
Beard Season er som tidligere nævnt en global orgination som vender skæg om til en livreddende samtale startere, som udfordre dig, dine venner og din familie til at checke hinandens hud for modermærkekræft - som er en af verdens farligste former for kræft.

Derfor går hele det beløb som Captain Fawcett tjener på hver flaske Million Dollar Beard Oil til orginasitionen, som bliver brugt med ansvarlig effektivitet, til at udbrede kendskabet og handlingen i kampen mod modermærkekræft. Så udover du får den mest unikke skægolie der er fremstillet til dato, så hjælper du også i kampen mod modermærkekræft.

Anvendelse:
Ryst olien før brug, og dispensere et par dråber af olien i håndfladen og gnid sammen. Ved at gøre dette vil du samtidig også opløse eventuelle guld flager, før du udjævne olien ind dit skæg. Efter du har smurt olien godt og langt ind i skæget, kan der med fordel anvendes en skægkam til at få dig til at ligne en million.

Indeholder:
10 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Mads Bachmann | Konge
Simpelthen fantastisk skæg olie, man føler sig som kong med det og det dufter helt genialt.

Ofte købt sammen med: