Cicamed Advanced Skin Care Kit

Cicamed Advanced Skin Care Kit

513,75 kr
Kun 2 tilbage!

Specialpris: 513,75 kr

Førpris: 685,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Det perfekte morgen og aften sæt - indeholder alle de produkter der skal til for at få og opretholde en sund hud.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Det perfekte morgen og aften sæt

Døjer du uren og tør hud? Så er dette morgen og aften sæt fra Cicamed lige noget for dig. Ansigtsmasken, øjencremen, ansigtscremen og ansigtsvasken er alle beriget med vitaminer og næringsrige ingredienser, der alle er glimrende til at gøre huden mere sund og velplejet.

Hvis du i forvejen har træt og tør hud, så vil du hurtigt mærke forskel efter du har brugt produkterne. De milde organiske ingredienser er med til at fjerne de værste urenheder fra ansigtet, mens troldhassel og Aloe vera er med til at tilføre fugt og pleje til huden.

  • Sunde organiske olier
  • Særlig velegnet til tør hud
  • Fjerner urenheder og døde hudceller
  • Troldhassel og Aloe Vera der tilfører fugt og pleje
  • Algae og koffein som giver en Anti-Age effekt

Pakken indeholder følgende produkter

Cicamed Eye Antioxidant (15 ml)
Cicamed Eye Antioxidant er med til at reducere alderstegn og mørke render som kan fremkomme under øjnene. Cicamed Eye Antioxidant er udviklet med en beskyttende antioxidant fra organisk grøn te, E-vitamin og Q10. Koffein virker gendannende og reducerer hævelser. De organisle planter reducere mørke render under øjnene, mens Aloe Vera og kokosolie tilfører fugt og beroligere huden.

Cicamed Antioxidant Cleanser (150 ml)
Cicamed Antioxidant Cleanser er en mild, dybtrensende gel som effektivt fjerner sminke, gamle hudceller og urenheder. Ved at opretholde en naturligt lav pH (pH 5-6) ved hjælp af mælkesyre, bevarer huden sin beskyttelse mod bakterier og forurenende stoffer.

Cicamed Collagen Boost Mask (50 ml)
Cicamed Collagen Boost Mask er en anti-age maske, som går ind strammer din hud op, samtidig med at den tilfører pleje til din hud. Den innovative kombination af organiske planer, vitaminer og beskyttende antioxidanter, koffein giver en langvarig god effekt på huden.

Cicamed 24h Antioxidant (50 ml)
Cicamed 24h Antioxidant er en luksuriøs plejende creme som er særlig velegnet til tør hud. Cremen er beriget med organisk shea og kakao smør, som beskytter og genopliver huden. Cicamed 24h Antioxidant er fyldt med organiske olier fra jojoba, kokos og solsikke olier, som er med til at styrke og pleje huden.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ofte købt sammen med: