Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre
269,00 kr
Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre er den ultimative gaveæske til manden, som går op i at have et lækkert hår og ligger stor vægt på voks med stærk hold. Gaveæsken kommer i en super fed retro cigarligende æske.
269,00 kr

Beskrivelse
Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream er den ideelle gave til manden, som godt kan lide at forkæle sit hår og vil have nogle kvalitetsprodukter til at få den helt rigtige hårstil.
Med dette Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre vil du nu kunne komme dit filtret hår til livs.

Indhold

1. stk - Dear Barber Shampoo (50 ml)
Dear Barber Shampoo er en rigtig velduftende shampoo som skummer nemt og derved har en lang levetid ifht. mængden. Shampooen efterlader håret blødt og mere medgørligt, og samtidig giver den håret volume. Uden parabener og unødige tilsætningsstoffer!

1. stk - Dear Barber Conditioner (50 ml)
Dear Barber Conditioner er utrolig lækker og velduftende og giver håret styrke, samtidig med at den efterlader håret silkeblød og med et sundt look. Denne conditioner tilfører en beskyttelseshinde som forsegler fugt inde i hårsækken. Uden parabener og unødige tilsætningsstoffer!

1. stk - Dear Barber Fibre Hårvoks (100 ml)
Fibre er Dear Barber's stærkeste hårvoks og har en utrolig stærk hold! Dear Barber's elastiske fiberteknologi gør det muligt at style dit hår på de vildeste måder - det er kun fantasien som sætter grænser. En meget populær voks når der stilles krav til hold. Et maskulint produkt uden parabener og unødige tilsætningsstoffer.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: