Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre

Dear Barber Fibre

269,00 kr
Kun 3 tilbage!
269,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre er den ultimative gaveæske til manden, som går op i at have et lækkert hår og ligger stor vægt på voks med stærk hold. Gaveæsken kommer i en super fed retro cigarligende æske.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream er den ideelle gave til manden, som godt kan lide at forkæle sit hår og vil have nogle kvalitetsprodukter til at få den helt rigtige hårstil.
Med dette Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre vil du nu kunne komme dit filtret hår til livs.

Indhold

1. stk - Dear Barber Shampoo (50 ml)
Dear Barber Shampoo er en rigtig velduftende shampoo som skummer nemt og derved har en lang levetid ifht. mængden. Shampooen efterlader håret blødt og mere medgørligt, og samtidig giver den håret volume. Uden parabener og unødige tilsætningsstoffer!

1. stk - Dear Barber Conditioner (50 ml)
Dear Barber Conditioner er utrolig lækker og velduftende og giver håret styrke, samtidig med at den efterlader håret silkeblød og med et sundt look. Denne conditioner tilfører en beskyttelseshinde som forsegler fugt inde i hårsækken. Uden parabener og unødige tilsætningsstoffer!

1. stk - Dear Barber Fibre Hårvoks (100 ml)
Fibre er Dear Barber's stærkeste hårvoks og har en utrolig stærk hold! Dear Barber's elastiske fiberteknologi gør det muligt at style dit hår på de vildeste måder - det er kun fantasien som sætter grænser. En meget populær voks når der stilles krav til hold. Et maskulint produkt uden parabener og unødige tilsætningsstoffer.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: